Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 2 hete #28625 Írta: Laca_SL
Laca_SL válaszolt a következő témában: Rank1

Imre777 írta:

Laca_SL írta: 465 csata után 53% winrate és nagyon sok bosszúság után... De mindig voltak utána nagyon jó meccsek is amiért érdemes játszani :) Taktikai jótanács azoknak akik még küzdenek ha egymás után 2 csatát buktál abba kell hagyni aznapra!!! Különben csak rosszul jössz ki belőle....

Szerintem te se hagytad mindig abba 2 bukó után ha 465 volt ;)

Meg is akadtam olyankor nem kicsit pl, Tier 3-6 azaz 3. helyről visszaesés 6.ra ... ha nem hagyod abba időben a vesztő szériát.... Ilyenkor kell elővenni egy kis random mecset vagy elmenni vacsorázni... :-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hete #28638 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés
Gratulálok a rank 1-hez!
Sajnos engem megint utolért a vereség hullám. 1 csillag kellett volna rank 2-höz, kora délutánig szinte minden meccsben high caliber lettem amagival, de aztán jött a folyamatos vereség. Nem játszom máshogy, ugyan úgy célzok, de van olyan hogy a 10km-re álló cruisert nem találom el, pedig már gondolatban kicsaptam annyira tökéletes szögben állt. Vissza is estem rank 4 2 csillagra... Azt hiszem nálam is az lesz, napi 2-3 csillag legyen meg stabilan, utána az első vereségig megyek csak. Mert ez így nem fenntartható. 4 órányi játékkal tartok ugyan ott mint tegnap, és kicsit fruszrál a dolog. Reménykedem benne hogy moderlája magát a játék, és csak meglesz az a rank 1 még a héten, de sajnos van egy olyan sejtésem, hogy most még az is előkerül a végére aki nem hiányzik, és még nehezebb lesz mint amúgy.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Laca_SL

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #28639 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
szrintem egy idő után elfárad az ember abban a nagy koncentrálásban, óhatatlanul az idő mulásával csökkenni kezd a teljesitmény. Nálam legalábbis jópár játék-pár óra után eljön egy olyan állapot, amikor már nem érdekelnek egyes dolgok, pl sokkal óvatlanabb leszek... Ilyenkor ha kilépek, megkimélem magam egy csomó gyors haláltól-gyenge meccstől, ha meg nem, jön a sz.pás... :angry:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kzoli

Több
8 éve 2 hete #28645 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Újfent 1 csatára voltam a ranked 6-tól (kb.10-15 alkalommal.....) Az értelmes csapattársak helyében hirtelen agyatlan barmok kerültek. Öngyilkos, kamikaze Tirpitz, aki a szikla mögött rejtőző 3 BB-nek egyedül megy neki, 2 Benson, aki allig él, de menekülés és füstcsinálás közben folyton lőnek, tehát spot alatt maradnak, így az üldöző 2 DD kicsinálja őket (arról nem is beszélve, hogy az elején 1 Tashkent szinte kicsinálta a 2 Bensont, és allig sérült!!!!!
Asszem most jön 3-4 bukó meccs legalább....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #28648 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én a Rank 6-ra hajtottam, 8/3 csillagnál jártam,amikor úgy gondolta a WG, lehet igaz amit ha jól emlékszem BigaC irt, hogy mindenki azt a rank-et szerzi meg amit érdemel,oda pozicionálja a rendszer. Már láttam a 5 millió kreditet (6-os szint :) ) amikor megállított a rendszer 8/0-8/2 között,aztán egy nagyon nagy bukással visszavágott 2 nap alatt 10/0 11/2 csillagig. Onnan vissza küzdöttem magam 10/0-10/2 csillagig,de tegnap már 11/0-11/2 között ingadozom...szóval akkor nem tudom melyik rank-ba gondol a rendszer,hogy oda való vagyok: 8-9-10-11 esetleg 12? :unsure:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete llw99 által.

Több
8 éve 2 hete #28653 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Ledgeri gratula a R1-hez ! ;)
Sokáig rank 2-n voltál de csak összejött. :cheer:

Oldalmegjelenítési idő: 0.338 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.