- Köszönetek: 405
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
80% winráta?? Az szép...VoiceOfTheVoiceless írta: Mentem még 5 csatát, amiből mind az 5 bukó lett, szóval kiszedtem az amagi-ból a legénységet, betettem az izumoba, és átképeztem goldért. És még maradt is egy adag goldom amit rank 2-ve nyertem. Tétje csak a 2500 gold meg az 5 milla kredit volt ennek a szezonnak. Előzőekben 8-as hajó híján nem próbálkoztam. Szóval jövőre egy Bismark-al megpróbálom megint, talán több sikerrel. Ha nem próbálom az utolsó 5 csatát akkor rank 2 megvan, de így sajnos csak rank 3. Igazából azt sajnálom, hogy gyönyörűen indult az egész, rank 5-ig 80% winrate, majdnem 90k avg. dmg, de a végére a csapatok minőségével együtt eléggé leengedett. Megnyugodtam mára, és alapvetően úgy érzem, hogy büszke vagyok arra hogy eddig elértem, és általában nem rajtam múlott, hogy nem lett meg az utolsó csillag a sokadik próbálkozás ellenére sem. De ilyen az élet. Egyszer fent, egyszer lent!
leopardusz írta: 80% winráta?? Az szép...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.