Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #28893 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés
Mentem még 5 csatát, amiből mind az 5 bukó lett, szóval kiszedtem az amagi-ból a legénységet, betettem az izumoba, és átképeztem goldért. És még maradt is egy adag goldom amit rank 2-ve nyertem. Tétje csak a 2500 gold meg az 5 milla kredit volt ennek a szezonnak. Előzőekben 8-as hajó híján nem próbálkoztam. Szóval jövőre egy Bismark-al megpróbálom megint, talán több sikerrel. Ha nem próbálom az utolsó 5 csatát akkor rank 2 megvan, de így sajnos csak rank 3. Igazából azt sajnálom, hogy gyönyörűen indult az egész, rank 5-ig 80% winrate, majdnem 90k avg. dmg, de a végére a csapatok minőségével együtt eléggé leengedett. Megnyugodtam mára, és alapvetően úgy érzem, hogy büszke vagyok arra hogy eddig elértem, és általában nem rajtam múlott, hogy nem lett meg az utolsó csillag a sokadik próbálkozás ellenére sem. De ilyen az élet. Egyszer fent, egyszer lent! ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete VoiceOfTheVoiceless által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hete #28899 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sokadik nekifutásra:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, llw99

Több
8 éve 1 hete #28902 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés

VoiceOfTheVoiceless írta: Mentem még 5 csatát, amiből mind az 5 bukó lett, szóval kiszedtem az amagi-ból a legénységet, betettem az izumoba, és átképeztem goldért. És még maradt is egy adag goldom amit rank 2-ve nyertem. Tétje csak a 2500 gold meg az 5 milla kredit volt ennek a szezonnak. Előzőekben 8-as hajó híján nem próbálkoztam. Szóval jövőre egy Bismark-al megpróbálom megint, talán több sikerrel. Ha nem próbálom az utolsó 5 csatát akkor rank 2 megvan, de így sajnos csak rank 3. Igazából azt sajnálom, hogy gyönyörűen indult az egész, rank 5-ig 80% winrate, majdnem 90k avg. dmg, de a végére a csapatok minőségével együtt eléggé leengedett. Megnyugodtam mára, és alapvetően úgy érzem, hogy büszke vagyok arra hogy eddig elértem, és általában nem rajtam múlott, hogy nem lett meg az utolsó csillag a sokadik próbálkozás ellenére sem. De ilyen az élet. Egyszer fent, egyszer lent! ;)

80% winráta?? Az szép... :woohoo: ;)

Több
8 éve 1 hete #28908 Írta: kepernyos
kepernyos válaszolt a következő témában: Kérdés
Végül 9-ig jutottam a New Orleansszal. Nem olyan rossz bárka tulajdonképpen, rombolókat prímán le tudja vadászni, cirkálókkal szemben megállja a helyét. de a csatahajóknak sajnos nagyon könnyen áldozatul esik.
Valószínűleg tovább is vihettem volna, de nem volt türelmem. Rankedben való előrehaladáshoz nagyon sokat kell játszani.
Megyek is Baltimore-ra.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Imre777

Több
8 éve 1 hete - 8 éve 1 hete #28971 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: 80% winráta?? Az szép... :woohoo: ;)

Igen pontosan nem emlékszem a számra de közel volt hozzá, bőven 70 felett. Mondjuk hatalmas szerencsém volt a csapatokkal. Egészen rank 5-ig alig vesztettem csatát. Azt is szinte csak Tier6-ban. Tier8-ban az első pár csatában meg kellett szoknom a menetet, akkor nem ment a sebzés, de jött a 209k sebzéses köröm, és onnantól kezdve tartani tudtam az 100 ezer sebzés körüli átlagot egészen Rank 5-ig. Azt elérve eléreve tönkrement a tápom ventije, és kihagytam 2 napot pont hétközben a hosszú hétvége előtt. Pont szombaton beszereztem egy új ventit, nekiálltam megint és pár győzelem múlva jött 8 vereség egyhuzamban, kapásból két szint rontással. Azután rank 2-ig 2 győzelemre jutott kb. egy vereség, aztán rank 1-et megközelítve jött a balhé, amiről meg már sokat íram... Sokszor alig éltem 5 percet 20-30 ezer sebzéssel, ami sajnos lerontotta a szép statisztikát. Végül 57-al zártam a szezont és 63k avg. dmg-el ami egy vicc. Bár folyamatosan átl. 2-3 dd ellen inkább a boxzsákot játszottam szegény amagival. :unsure:
Azt gondoltam a kezdeti lendulet hatására, hogy pikk-pakk rank 1 leszek, mert feljebb jobb játékosok mellett meglesz a csapatmunka, de sajnos rosszul gondoltam. De ez van... Majd jövőre. 20 csillagot kaptam ezért a szezonért.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hete VoiceOfTheVoiceless által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
7 éve 11 hónapja #30083 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Infó (hogy legyen idő felkészülni :) ) : Jövő év február v márciusban várható a következő szezon.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, llw99, SeahawkHUN

Oldalmegjelenítési idő: 0.294 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.