Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #28567 Írta: capt_stryker
capt_stryker válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: lehet utálni fogtok ezért, de szerintem mindenkinél van egy saját megérdemelt szint, amit nagy erőlködés nélkül elér. persze fel lehet menni Rank 1-ig, ha valaki reggeltől reggelig játszik, de az nem biztos, hogy a valódi teljesítményét tükrözi :)
én legalábbis úgy érzem, ez a Rank 10 tükrözi a valódi képességeimet, ide nagy vérizzadás nélkül eljutottam, persze biztos menne még feljebb, ha egész nap tolnám :)

Nem utállak, de nem is értek veled egyet. :)
Múlt hét keddjén reggel 9-este 9-ig csak játszottam (kis családom éppen anyosoméknál voltak és hát nyakamba szakadt egy kevés idő) a R8 (R10-R7) környékén mozgtam egész nap, de ha megszakadtam se tudtam eljutni a R6-ba..
Tegnapi nap 3 nap (pár posztal feljebb) szünet után 10/2 vesztés eredményeként meglett az R6 és még megszakadnom sem kellett. A minimum sebzésem majdnem mindíg megvolt a hajo Hp-ja.. Többé kevésbé jó csapatot kaptam, jött a sebzés, szépen a torpedók is betaláltak, kész jutalomjáték volt :).
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete capt_stryker által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #28568 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem a legfontosabb mégis az egyéni teljesitmény. A csapattársak, ellenfelek, jók, noobok eloszlása, MM, RNG, ez mind-mind RANDOM, akármit is képzelünk, képzelődünk, akármilyen összeesküvés elméleteket állitunk is fel, az a világ randomitásán nem változtat :whistle: .
Szóval ami változó, az a mi hozzáállásunk, a mi teljesítményünk. Ha szar napunk volt, ha nem tudunk koncentrálni megfelelően, akkor nem tudunk annyi pluszt hozzátenni a csapatéhoz, hogy győzhessünk. Máskor meg csak ugy szállunk...
Érdemes sztem figyelni erre is és ha nem megy, ne erőltetni, mert csak sz.pás lesz a vége ugyis.
Szóval, a jó játékos továbbra ott kezdődik, amikor már képes felismerni, hogy épp szar napja van... :lol: :lol: (s nem mintha én is fel szoktam volna... :P )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 2 hete #28570 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: lehet utálni fogtok ezért, de szerintem mindenkinél van egy saját megérdemelt szint, amit nagy erőlködés nélkül elér. persze fel lehet menni Rank 1-ig, ha valaki reggeltől reggelig játszik, de az nem biztos, hogy a valódi teljesítményét tükrözi :)
én legalábbis úgy érzem, ez a Rank 10 tükrözi a valódi képességeimet, ide nagy vérizzadás nélkül eljutottam, persze biztos menne még feljebb, ha egész nap tolnám :)

Én evvel egyetértek, R5 körül vagyok mert ennyit tudok, talán majd a következőbe előrébb jutok. Mindenféle összeesküvés elméletnek akkor lenne értelme, ha senki nem érne el R1-ig. Olyanok is eljutnak akik soha semmit nem vettek a WG-től, Magyarok is Lengyelek és Olaszok is. Akik nem jutunk odáig, nem vagyunk elég jók, csak ezt tudni kell bevallani magadnak. Azt sem tartom valóságosnak hogy 500 meccs kell R1-ig. Tegnap randomba összefutottam az európai szerver egyik legjobb cv-sével, aki azt hiszem hetven valahány meccs alatt jutott R1-ig, ott és akkor megértettem miért. Ellenem volt, öten voltunk dd-vel, 10 perc alatt kiszedett minket, olyan profi módon hogy nem hittem a szememnek. Én kerültem sorra legutoljára, mikor jöttek a gépek, számítottam rá, a Benson jól fordul+modul, engem ugyan nem szed ki. A lehető legjobban csináltam, de benyaltam 3 torpedót így is, esélyem sem volt. Ott megértettem hogy csapat ide vagy oda, egy valaki is el tudja dönteni a csatát, valamint nem sűrűn láttam "lila stat"-os játékost panaszkodni, dühöngőbe írkálni a WG RNG miatt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, llw99, BigaC

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 2 hete #28575 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
ez is ritka nincs dd
Mellékletek:

Több
8 éve 2 hete #28577 Írta: capt_stryker
capt_stryker válaszolt a következő témában: Kérdés
bár minden meccs ilyen lenne :)

Több
8 éve 2 hete #28584 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés
Masnak is feltunt, hogy a Tirpitz nagyon nincs egy sulycsoportban a North Carolinaval? Lovom, lovom de vagy nincs sebzes vagy 3.000 korul. O bezzeg egy sorozattal szarra lo, neha tobb citadellat is. NC, Benson > Tirpitz, Fubuki - ha ez az eloszlas, mar gyanus hogy kikapunk.

Oldalmegjelenítési idő: 0.290 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.