Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 2 hete #28550 Írta: capt_stryker
capt_stryker válaszolt a következő témában: Kérdés

R8 1 csillagról lejöttem 6-ra .) (mondjuk visszamentem R7 3 csillagról --> :S).Ilyen jól még sosem ment. 3 nap szünet eredménye...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 2 hete #28552 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

capt_stryker írta:

vcsaba1968 írta: Egyeseknek ez az elképzelése a csapatmunkárol

És te meg egyy szikla mögött rajtőzől? :D - szép vagy :P

Igen mélyen a viz allat :lol:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 2 hete #28554 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

tyer82 írta: Ezek a ranked csaták, egyre gusztustalanabb az a manipuláció, ami van benne. Amint 1 győzelemre vagyok köv. szinttől, akkor jön a bukó széria ismét. Hirtelen, egyik csatáról a másikra látványosan csökken a bevitt találatok sebzése. A győztes sorozatban 30-40 találatra 80 100 K sebzés, majd a bukó szériánál jó ha 40-50 k összejön ugyan ennyi találattal. És ez érvényes a csapattársakra is. Sokszor nézem, nem játszanak rosszul, de ugyan abban a helyzetben vannak. Mikor az ellen tele van pár 1000 Hp-s hajókkal, és nem tudjuk kilőni, mert hiába van találatunk, az nem sebző....

én visszaestem 9-röl 12 0 csillagra inen már nincs hátra csak elöre :woohoo:

Több
8 éve 2 hete #28562 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Kérdés
Egyet értek a rankednél,"tök érdekes" manipuláció. 8/3-ról sikerült visszaesnem 11/2 csillagra,azóta felengedett és 10/0-10/3 között ingázom,de feljebb,mármint 9-8 felé nem is enged. Pedig a 6 szint lenne a cél,nem létszükséglet,de nem ártana az a 5 millió kredit :unsure: Meg 6 a kedvenc számom... :)

Több
8 éve 2 hete #28565 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
lehet utálni fogtok ezért, de szerintem mindenkinél van egy saját megérdemelt szint, amit nagy erőlködés nélkül elér. persze fel lehet menni Rank 1-ig, ha valaki reggeltől reggelig játszik, de az nem biztos, hogy a valódi teljesítményét tükrözi :)
én legalábbis úgy érzem, ez a Rank 10 tükrözi a valódi képességeimet, ide nagy vérizzadás nélkül eljutottam, persze biztos menne még feljebb, ha egész nap tolnám :)

Több
8 éve 2 hete #28566 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés
En Rank 9-ben tanyazom, ma majdnem meglett a 3 csillag, de aztan fck noobok miatt megint 0 csillag... A 8-at meg szeretnem elerni a zaszlok miatt.

Oldalmegjelenítési idő: 0.342 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.