Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 2 hete #28791 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

VoiceOfTheVoiceless írta: Fenét lesz könnyebb rank 3-tól! Sőt, még sokkal rosszabb. Rank 2 voltam tegnap 1 csillaggal. Egy teljes napi szabadidőmet rank 1 megszerzésére fordítottam. 11x mentem rank 1-ért csatát, és most ma reggelre megint rank 2 1 csillagom van. Szerinted?

Ilyenkor kell a két nap pihi...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 2 hete #28799 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Két nap mulva vége

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 2 hete #28819 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Igy keztem

aztán

és ezzel végztem is a ranked csatákkal.Holnap melo ugyhogy már nincs idöm rá.Itt a végén már olyan balfaszokal rakott össze akiknek fogalmuk se volt hogy kéne egy ilyen csatát megnyerni
Mellékletek:

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #28848 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés
[quote="ledgeri"
Ilyenkor kell a két nap pihi...[/quote]

Hol várjak két napot barátom? Vége van a szezonnak. Összesen 24 alkalommal mentem rank 1-ért csatát, és az összeset buktam. Akár 140 ezret sebeztem akár 10 ezret. Nem igaz, hogy nincs ez kitalálva, hogy addig nincs semmi gáz amég el nem éred az utolsó csillagot, és utána megkapod hirtelen az összes növényt. Nem fér ki a lapon a strigula lassan, hogy hány csatát buktam el ami rank 1-ért ment. Nem tudom... lehet tényleg működik a WG karma system, és velem baszakszik, de ő nyert... 3 napig próbáltam rank 2-ről rank 1-re elérni, az utolsó lépcsőnél bukva mindig. Belefáradtam. Amúgy meg kellett álljak a csatázással mert már rank 2-ről is lecsúsztam volna.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete VoiceOfTheVoiceless által.

Több
8 éve 2 hete #28876 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Te magad írod, hogy a 3 napi próbálkozásba belefáradsz... mint akárki fáradna...

Azzal leülni kikapcsolódni, hogy tegnap sem ment értelmetlen... Csak azért írtam, amit!

Több
8 éve 2 hete #28878 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát a ranked1 elúszott, a WG úgy gondolta nem vagyok még elég jó, azt hiszem igaza is van. Esély sem volt egyikben sem nyerni.

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.355 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.