VoiceOfTheVoiceless írta: Hát srácok, rank 5 alatt nehéz az élet.
Annyit tudok mondani, hogy vár 4 napot, ne gondolj a rankedre, csak gyújtögessd a dolgokat az ARP-knek randomban, vagy ne is játssz a játékkal.
3 okból:
- kiürül a méregzsák
- akik melletted bénáznak, vagy kicsúsznak felfelé, lefelé, tökmindegy vagy próbálkoznak és feladják
-ha léteznek WG ranked Cache-k, azok is kiürülhetnek.
Mindezt úgy írom, hogy még a 2. ranked (sorozat) meglett 114 meccsből ( most már tudom milyen jó is volt az) t7-esekkel (3 hajó össz-vissz), és gondoltam, hogy milyen jó, ezt bármikor, csak ott volt a bibi, hogy a következőnél vagy azért cikiztek ki chat-en az akkor már erőteljesen t8-ra állt játékosok, hogy miért alap t8-al megyek, vagy miért t7-tel, mert hogy nincs esélyem... Emiatt a (lelki)állapot miatt, meg hogy igazán későn is kezdtem bele -az előzményekre felülve nem lett meg a 3. széria.
A 4.re szépen minden ágon ami nem akkortájt indult szépen kimaxolgattam a t-8-akat, hogy majd most milyen jó lesz, erre minden t7 max... köszöntem is, persze, hogy nem ment.
Most picit r12-nél, r10-9 környékén, meg r6-5 környékén odavisszázva eljutottam t5-be, majd vissza t6**-hoz. és elkezdtem parázni, hogy meg lesz-e. Rájöttem, hogy tengernyi időm van, szépen szünnapokkal tervezve -mert voltak közben dolgaim is- az elmúlt 2 napon amikor rankedeztem t6**-ból t2*-ba nyertem magam, mert azt a hajót, amit szeretek megtanultam jól használni, és a 2-3 napos szünetek miatt a fenti hármas is közrejátszhat. A második nap egy kis oda vissza után 8 nyerésem volt egyben, mert csak élveztem a játékot, és nem (igazán) agyaltam mi lesz, verseny után egyből nyomtam a következőt (hogy azzal a pakk emberrel maradhassak, akikkel vittük egymást).
Persze a nap végén elfáradtam vesztettem kettőt, és így t3*** a vége most, de érzem, hogy mikor kell, és mikor nem szabad abbahagyni.
Emberileg ajánlom ennek átgondolását!
Meg ha nem most, akkor majd lesz meg a következő r1... ok statisztikailag nekem nagyobb eséllyel, mint aki most jár 12-nél, de onnan is meg lehet, vagy innen nekem nem..
(
és most azon parázok, hogy a "nem írok semmit, amíg nem végzek, mert tuti hogyha írok, akkor nem lesz meg megint" miként sül el
)