Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 3 hete #28427 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés

VoiceOfTheVoiceless írta: Hát srácok, rank 5 alatt nehéz az élet.

A közel 600 csatámból 400 rank 1-5 -ben volt. Kitartást. Nekem se a skillem miatt lett meg a rank-1, hanem a kiseggelt rengeteg csatával :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 3 hete #28433 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ilyenkor persze én vagyok az elsö

buktánál mindig van egy prém hajö vagy menekülö müvész aki megelöz
Mellékletek:

Több
8 éve 3 hete - 8 éve 3 hete #28436 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

VoiceOfTheVoiceless írta: Hát srácok, rank 5 alatt nehéz az élet.

Annyit tudok mondani, hogy vár 4 napot, ne gondolj a rankedre, csak gyújtögessd a dolgokat az ARP-knek randomban, vagy ne is játssz a játékkal.
3 okból:
- kiürül a méregzsák
- akik melletted bénáznak, vagy kicsúsznak felfelé, lefelé, tökmindegy vagy próbálkoznak és feladják
-ha léteznek WG ranked Cache-k, azok is kiürülhetnek.

Mindezt úgy írom, hogy még a 2. ranked (sorozat) meglett 114 meccsből ( most már tudom milyen jó is volt az) t7-esekkel (3 hajó össz-vissz), és gondoltam, hogy milyen jó, ezt bármikor, csak ott volt a bibi, hogy a következőnél vagy azért cikiztek ki chat-en az akkor már erőteljesen t8-ra állt játékosok, hogy miért alap t8-al megyek, vagy miért t7-tel, mert hogy nincs esélyem... Emiatt a (lelki)állapot miatt, meg hogy igazán későn is kezdtem bele -az előzményekre felülve nem lett meg a 3. széria.
A 4.re szépen minden ágon ami nem akkortájt indult szépen kimaxolgattam a t-8-akat, hogy majd most milyen jó lesz, erre minden t7 max... köszöntem is, persze, hogy nem ment.

Most picit r12-nél, r10-9 környékén, meg r6-5 környékén odavisszázva eljutottam t5-be, majd vissza t6**-hoz. és elkezdtem parázni, hogy meg lesz-e. Rájöttem, hogy tengernyi időm van, szépen szünnapokkal tervezve -mert voltak közben dolgaim is- az elmúlt 2 napon amikor rankedeztem t6**-ból t2*-ba nyertem magam, mert azt a hajót, amit szeretek megtanultam jól használni, és a 2-3 napos szünetek miatt a fenti hármas is közrejátszhat. A második nap egy kis oda vissza után 8 nyerésem volt egyben, mert csak élveztem a játékot, és nem (igazán) agyaltam mi lesz, verseny után egyből nyomtam a következőt (hogy azzal a pakk emberrel maradhassak, akikkel vittük egymást).
Persze a nap végén elfáradtam vesztettem kettőt, és így t3*** a vége most, de érzem, hogy mikor kell, és mikor nem szabad abbahagyni.

Emberileg ajánlom ennek átgondolását!

Meg ha nem most, akkor majd lesz meg a következő r1... ok statisztikailag nekem nagyobb eséllyel, mint aki most jár 12-nél, de onnan is meg lehet, vagy innen nekem nem..

( :whistle: és most azon parázok, hogy a "nem írok semmit, amíg nem végzek, mert tuti hogyha írok, akkor nem lesz meg megint" miként sül el :evil: )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hete ledgeri által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 3 hete - 8 éve 3 hete #28440 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem akárki akármilyen elmélettel jön, én azt tapasztalom meg van manipulálva egy ponttól a ranked. Nem játszok rosszabbul vagy jobban hullám völgyekbe-hegyekbe (akár egy nap többször is). De rank 5 alatt elkezdett 6-os lose sorozatokat beadni és nem 2-3 szor már min.10-szer. Egyszerűen ritka agyatlanokat válogat. Persze máskor meg isteneítenek, mert azt látják kraken, nagy kaliber és nem játszok olyankor jobban, csak az ellen megengedi, pl. mert szétmennek... Komolyabb szinten, ha nem vagy jobb egy klasszissal a másik CV-snél, a csapatnak a CV játékhoz való hozzáállása dönti el a meccset, van kivétel, de ezt ki lehet jelenteni. Ma például az ellen CV-je végig az utolsó 2-3-ban szerpelt, (én meg majdnem mindig 1-2-ben) meg nem is volt tényleg nagyon jó CV-s, de akkor került össze velem, mikor a 6-os lose sorozat elindult, mindig lemosták durván a csapatunkat. Utolsó meccsén megköszönte a csapatunknak, hogy segítettünk neki eljutni rank 1-be. LOL
Már itt vagyok a végén, befejezem csak CV-vel, ahogy elgondoltam, de undorító számomra már a rendszer. Jó az is igaz, hogy rank 10-ig meg 70-80%-os winrate-et adott, lehet hogy ott meg könnyített ágon hozott, ezt nem tudom, de a vége tuti manipulált és ez nem elmélet, tények... Ezt pont CV-vel lehet gyönyörűen megtapasztalni, mert a legösszetartóbb csapatjátékot igényli a győzelem, CV-vel nagyon lehet büntetni a csapat hibákat.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hete Benign_Wolf33 által.

Több
8 éve 3 hete #28450 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
"A jó játékos ott kezdődik, mikor már képes észrevenni ha szar napja van" (s nem forszirozza tovább a játékot) B) ;) :lol:

Több
8 éve 3 hete - 8 éve 3 hete #28455 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
Már az a fajta, aki statisztikára akar "" lenni? Én olyan vagyok, hogy nekem ne mondja meg senki, hogy mikor van kedvem játszani.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hete Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.327 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.