Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 3 hete #28349 Írta: capt_stryker
capt_stryker válaszolt a következő témában: Kérdés
Szegény Tirpiczet megnyúztam :P (91k hp-t) löttem le róla .P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hete - 8 éve 3 hete #28386 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
LOL
Egy csillag kellett a rank 2-höz és azóta mentem egy meccset, megnyertük.
Az 1000 aranyat odaadta, de a rendszer még mindig rank 3-nak ír. Ez most mi? :D
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hete Benign_Wolf33 által.

Több
8 éve 3 hete #28395 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

Benign_Wolf33 írta: LOL
Egy csillag kellett a rank 2-höz és azóta mentem egy meccset, megnyertük.
Az 1000 aranyat odaadta, de a rendszer még mindig rank 3-nak ír. Ez most mi? :D

Bugos néha és GRAT,nyomjad, már nem kell sok!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, llw99

Több
8 éve 3 hete #28398 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én az előbb mentem 1 ranked csatát a Tirpitz-el. 101 ezer sebzésem volt, győztünk. De visszatérve a kikötőben az eddig 850.000 sebzésem nem emelkedett 101.000-rel, nem adta a + csillagot a ranked szintben,stb. Kiléptem a játékból aztán vissza,és akkor már megadta annak a csatának a hozadékait a különböző missziókhoz...

Több
8 éve 3 hete #28411 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Én még csak tegnap értem el a rank 10-et, de kb ez is volt a célom. Amagival sikerült sebezni viszonylag, meg egy bensont kicsapni, de sajna nem volt idő lelőni még a 2 megmaradt bb-t ellentől.

Oh, automatán cserélte a season zászlókat a rendszer azokon a hajókon, amiken volt a rank 15-ös (ugye ott kapunk egyet?)

Több
8 éve 3 hete #28418 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát srácok, rank 5 alatt nehéz az élet. Rank 5 előtt 80%-os winrate-em volt majdnem 90k avg. dmg-el amagival, bár sokszor nekem kellett lehozni a meccsket. Rank 5 alatt valami borzalom játszani. 3 napja 1 csillag kellett, hogy elérjem rank 3-at, erre egymás után 8 csatát buktam. Azóta is még mindig rank5-ben szenvedek. Szerintem a WG-nek el kellene gondolkodnia azon, hogy kivegye azt, hogy az első a vesztes csapatból nem veszít csillagot. Mert ez a dolog megöli a csapatjátékot. Meg amúgy is, volt olyan bukott meccs, ahonnan kijöttem 110k dmg-el meg egy killel, és a bensonunk lett a csapatban az első meg befoglalt egy zone-t meg kiszedett egy cruisert torpedókkal, aztán berohant meghalni. másik véglet, hogy nekiáll menekülni a gyerek, mert ő akar élni a legtovább hogy menthesse a csillagait. És most a rank 5 alatti dolgokról beszélek. Azt meg felháborítónak tartom, hogy nem lehet maximalizálni a DD-k számát egy meccsben. Szinte minden meccs legalább 2 DD/side, de volt már olyan többször is nálam, hogy 5!!! DD volt egy oldalon. Persze nem is kell mondjam eléggé ellehetetleníti a játékot csatahajókkal. Másik pedig az, hogy hiába kérem ilyenkor a DD-inket, hogy ne haljanak meg feleslegesen, ne üljenek a saját smoke-jukba mindenki előtt 5 km-el, ők akkor is kinyiratják magukat, pedig véleményem szerint pont nekik van a legnagyobb szerepük a játékban. Nekünk bb-nek kb. csak a meatshield-et kell játszani, meg közben puffogtatni. Azóta mióta elértem rank 5-őt esett 15%-ot a winrate-em, és 20-22-ezret az avg. dmg. Nem mondom, hogy tökéletes játékos vagyok, vagy nem követek el hibákat, de olyan egyértelmű baromságokat csinálnak az emberek, és olyan szinten képtelenek együttműködni, hogy vicc. Saját csapattársam nekemtolat a smoke-ban és kigyújt 2-tüzzel egy kutuzovval, mert tunnel vision, és szarik az egészre. :angry:
Amúgy meg ha tűrhetően adja, és annyira nem hülye a csapat, akkor jól lehet osztani, de ez egyre feljebb megyek annál ritkább.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.314 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.