Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 4 hete - 8 éve 4 hete #28112 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés

LAC1902 írta: Igen, ranked-ben az elején cirkálóval csak a HE és a tűz a fegyvered. R10 fölött mentem Hipper-el, ott is csak égetéssel lehetett komolyabb eredményt elérni. Hipper-el is lehet High Caliber-t csinálni, csak ha a többiek szerencsétlenek, cirkálóval lehetetlen megfordítani az állást. Sokszor csak a top xp szerzés mentette meg a csillagomat. Egyébként egyszer lőttem 10k-s AP szalvót Bismarck oldalába is a Hipper-el.
A Kutuzov felszerelésénél melyik a hasznosabb, a célzáspontosítás vagy pl. az AA hatótávnövelés?

Nálam az AA van fent, sőt skillel is erősítve, mivel egy alap Kutuzovot egy Lexi szét kap, mint foxi a lábtörlőt. Azaz nálam két 4-es skill van, a tűzgyújtós + a légvédelem hatótávjának növelése. Azóta már a 9. és 10. tierbeli cv is elgondolkodik, hogy érdemes-e rám repülnie :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hete GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hete - 8 éve 4 hete #28153 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés
406 csata után végre kiszenvedtem a Flintet...
Tapasztalatok: Csak BB-im voltak így azokkal tudtam teljesíteni a csatákat. Bismarckal kezdtem mondván elég népszerű, és az adatok alapján tényleg ez tűnt a legjobb választásnak. (10,6 km másodlagosokkal csak HE spam). Aztán idegeskedésemben gondoltam egyet és átváltottam Amagira, ami azért sem tűnt jó választásnak, mert kapitány is gyengébb volt rajta+az elosztás se volt szuper. Rank 2 után lett goldom így átképeztem. DE! Nagyon jó választás volt, erre az 5. szezonra ami követelményeket megkívánt a ranked sokkal jobban megfelel az Amagi véleményem szerint, mint a német társa. Nagyobb kaliber, több ágyú, pontosabbak. Ha halott csapatom is volt sokkal többször tudtam top xp-t szerezni, mert 1 salvoval akár 2-3x annyi sebzést is beviszek mint a Bismarck, emellett nem kell 10,6 km-en belül menni, hogy komolyabb sebzést si elérjek. 13-15km-en vígan elvoltam, nem ritkán 20k egy B oldalába. Mivel az xp számít és azt sebzésre kapod és ha később halsz meg több xp-t szerzel, így nálam ez lett a végső befutó, pedig a nyakamat tettem volna rá hogy Bismarck lesz a királya a s5-nek... Számomra ez volt eddig a legrosszabb élményekkel teli szezon, nagyon rossz játékosok is be tudtak futni r5 alá, igaz nem sokszor láttam őket, de volt kimondottan élvezetes csata is(nyilván a győztesek, de azért volt itt is kivétel).
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hete Nik0nosz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, Benign_Wolf33, zstorok75, llw99

Több
8 éve 4 hete - 8 éve 4 hete #28154 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Gratula ! ;)
Tessék, írtam hogy tegyél próbát és erre csak összejött. :cheer: :P
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hete PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Nik0nosz

Több
8 éve 4 hete #28156 Írta: bluef1sh
bluef1sh válaszolt a következő témában: Kérdés
Hi

Lehet azt tudni,hogy meddig tart a szezon és hogy melyik osztályú hajók lesznek a következő szezonban ?

Több
8 éve 4 hete #28157 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
A mostani november 14. (reggelig) fog tartani.
Következő szezon hajói ? még a mostaninak sincs vége...

Több
8 éve 4 hete #28158 Írta: bluef1sh
bluef1sh válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszi.

Oldalmegjelenítési idő: 0.299 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.