Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #28097 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés
hát a rank 1-em 10mp-en múlott ma.. 960:925-re vezettünk kb úgy hogy 1 atagot kilőttem 26k hp-ról, mert vmelyik barom csapattársunk besuicideolt.. kevesebb mint 1 p van hátra. van ellennek 16k-s bismarckja meg még 2 low hp kb, nálunk ugyanez..belelövök 14k.-t a bimarckba marad 2 k hp-ja..(miért ne?!) A telibevert benosnunk nem elekzd lődözni és 10mp-el a vége előtt kilövik?! vége a csatának..Benson top xp Nikonosz 135k dmg-el 1130 xp-vel 2.... És akkor ne szidja senki a DD-ket... most 2/0-ról nekifuthatok még1x mert este 9/7 bukó ebből 2x voltam első 1x 2. többin sehol..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hete - 8 éve 4 hete #28103 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Tegnap előtt abban a hitben, hogy az 5. ranked szint egészen könnyen ment, gondoltam volt cél a 4. ranked s talán esetleg a hármas. Az a baj, hogy a naivitásomra a gerinctelen wg rng hamar felhívta a figyelmet. Eleinte vándoroltam előre, hátra. 1 csillag kellett volna a 4. rankedhez, mikor beütött az rng most megszívatlak effektus és onnan zsinórban csúsztam 7 ranked 3 csillagára!!!! :angry: ez uszkve 9 csillag bukta, zsinórban.

Amúgy csodálkoztam, hogy nem kaptam cset bant, mert a végén már őrjöngési szinten álltam.
Kb. ilyen csaták miatt: egy atom hülye, megsértődött mikor pink színe miatt leszólták, elment a bal felső sarokba, és szerintem ki is lépett... utána megint összehozott vele a sors, akkor már összeszedte magát, igaz jeleztem, ha meglátom hogy a térkép sarka felé megy, én magam süllyesztem el.

A fő probléma, radaros hajók nagyon kellenének, azonban e hajók akkor hatékonyak ha védelmet kapnak, ellenkező esetben hiába próbálnak segíteni, a sok ökör bőgve ballag a vágóhídra, miközben azért vinnyognak, hogy spot enemy dd. Szóval én ezért álltam le a Chapajev ranked beli használatával. maradt a Benson és a Kutuzov.

Rombolók. Nos a ranked játékok megvetett állatfaja, tisztelet a kivételnek, de egyszerűen rankedbe az jön be dd-vel, aki nagyjából semmivel sem tud játszani. Sajnos. Néha bevittem a Bensont, vegyes élményekkel gazdagon. kihúztam a 9-est vele, és elfáradtam itt is, lásd a képeket. Foglaltam, áttörtem, csatahajót védtem, utána elkaptam a cv, és miközben azt letorpedóztam, kinyírtam az őt védő fubukit, mindezt úgy, hogy az ellen összes dd-je és egy cirkáló engem vadászott, na meg a lexi a gépeivel. Mi történt közben? A majmocákból álló csapatom a saját cap körben állva izgult és gratulált. Értitek, el sem mozdultak, miközben az ellenfél hajónak nagy része rám vadászott. Győztes csata lett, de itt a vége, a Bensonnal is befejeztem. Annyi haszna volt ennek a csatának, hogy innentől azaz 7.ranked 4 csillagától vissza meneteltem 5. rankedbe.

Szóval maradt a rankedre a Kutuzov, a számomra bevált hajó, meg is kaptam pár csatában az ellenségtől, elsődleges cél Gaius :whistle: gondoltam, bakker, ez nem jó.. Amúgy a Kutuzov lesz, amivel most már csak játszani fogok, komolyan, inkább várok, ha kiszednek, és nem megyek be más hajóval.

Na és hol tartok most, ott bassza meg, ahol elkezdtem .... köszönjük neked wargaming team......

Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hete GaiusHun által.

Több
8 éve 4 hete #28105 Írta: LAC1902
LAC1902 válaszolt a következő témában: Kérdés
Szia Gaius!

Én most gondolkodom a Kutuzovon, megnézem a hétvégi szovjetes ajánlatokat.
Én Bensonban küzdök, de ahogy írod, tényleg küzdelmes, ha birkák a többiek.
A szovjet cirkáló ággal elmaradtam kicsit, milyen taktikát használsz a Kutuzovval ranked-ben?

Több
8 éve 4 hete - 8 éve 4 hete #28106 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés

LAC1902 írta: Szia Gaius!

Én most gondolkodom a Kutuzovon, megnézem a hétvégi szovjetes ajánlatokat.
Én Bensonban küzdök, de ahogy írod, tényleg küzdelmes, ha birkák a többiek.
A szovjet cirkáló ággal elmaradtam kicsit, milyen taktikát használsz a Kutuzovval ranked-ben?

Keress egy szigetet, amely mellé átlósan be tudsz állni, amíg nem rád figyelnek hagyd a füstöt, ha lőnek rád, akkor azonnal füst, és onnan tűz, majd 10 másodperccel a füst vége előtt skera a füst oltalmában. Kell rá a gyújtós skill, és akkor szépen éget. Ha lehet több célpontot is gyújts, ha oltott, újra vedd kezelésbe. Közelharcban bátran, ott a torpedo, és az Ap. Csatahajónak mindig szemből mész, ha előtte magát, mehet a torpedó, ha nem lő, mert kivárja hogy fordulsz, akkor ram. Nagy hajó, simán elsüllyeszti a full hp-s csatahajót is. Oldalazva pattint szépen, de amúgy ha komolyan rád néz gy csatahajó, és te az oldalad mutatod akkor szevasz. Volt, már hogy füstből szedtek ki, három csatahajó ősztüze, meg egy Chapajev világított.

Általában rankedben a következő a tűzcsapás sorrendje: 1. csatahajók, 2. foglaló dd-k majd ismét csatahajók. Értelmes cv játékos nem fog rád repülni, ha még is, az az ő baja. Cirkálót akkor püfölsz ha muszáj, vagy lehetőséged van rá, Az AP-ja kemény, közelről BB-nek is odacsap. Az igazi erő a robbanó lövedék és a gyújtás. Ha megnézed a képeket nálam, a tűz adja a sok sebzést, meg a robbanó találatok. Időnként pedig torpedó.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hete GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 4 hete #28107 Írta: LAC1902
LAC1902 válaszolt a következő témában: Kérdés
Igen, ranked-ben az elején cirkálóval csak a HE és a tűz a fegyvered. R10 fölött mentem Hipper-el, ott is csak égetéssel lehetett komolyabb eredményt elérni. Hipper-el is lehet High Caliber-t csinálni, csak ha a többiek szerencsétlenek, cirkálóval lehetetlen megfordítani az állást. Sokszor csak a top xp szerzés mentette meg a csillagomat. Egyébként egyszer lőttem 10k-s AP szalvót Bismarck oldalába is a Hipper-el.
A Kutuzov felszerelésénél melyik a hasznosabb, a célzáspontosítás vagy pl. az AA hatótávnövelés?

Több
8 éve 4 hete #28110 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Kutuzov: gyújtás ezerrel :) Skill, zászlók.
Lehetőleg minél messzebbről, BB-k által oltalmazva. Megvan hozzá a lőtávja.
Ha a végén közelharcra kerül a sor, az AP-ja sem olyan rossz, de a hajótest nagyon sérülékeny.
A torpedói kitűnőek, 8km-es és 5-5 db van mindkét oldalon. Torpedóztam vele rankedben csatahajót.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99, Jan2_Hun

Oldalmegjelenítési idő: 0.315 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.