Tegnap előtt abban a hitben, hogy az 5. ranked szint egészen könnyen ment, gondoltam volt cél a 4. ranked s talán esetleg a hármas. Az a baj, hogy a naivitásomra a gerinctelen wg rng hamar felhívta a figyelmet. Eleinte vándoroltam előre, hátra. 1 csillag kellett volna a 4. rankedhez, mikor beütött az rng most megszívatlak effektus és onnan zsinórban csúsztam 7 ranked 3 csillagára!!!!
ez uszkve 9 csillag bukta, zsinórban.
Amúgy csodálkoztam, hogy nem kaptam cset bant, mert a végén már őrjöngési szinten álltam.
Kb. ilyen csaták miatt: egy atom hülye, megsértődött mikor pink színe miatt leszólták, elment a bal felső sarokba, és szerintem ki is lépett... utána megint összehozott vele a sors, akkor már összeszedte magát, igaz jeleztem, ha meglátom hogy a térkép sarka felé megy, én magam süllyesztem el.
A fő probléma, radaros hajók nagyon kellenének, azonban e hajók akkor hatékonyak ha védelmet kapnak, ellenkező esetben hiába próbálnak segíteni, a sok ökör bőgve ballag a vágóhídra, miközben azért vinnyognak, hogy spot enemy dd. Szóval én ezért álltam le a Chapajev ranked beli használatával. maradt a Benson és a Kutuzov.
Rombolók. Nos a ranked játékok megvetett állatfaja, tisztelet a kivételnek, de egyszerűen rankedbe az jön be dd-vel, aki nagyjából semmivel sem tud játszani. Sajnos. Néha bevittem a Bensont, vegyes élményekkel gazdagon. kihúztam a 9-est vele, és elfáradtam itt is, lásd a képeket. Foglaltam, áttörtem, csatahajót védtem, utána elkaptam a cv, és miközben azt letorpedóztam, kinyírtam az őt védő fubukit, mindezt úgy, hogy az ellen összes dd-je és egy cirkáló engem vadászott, na meg a lexi a gépeivel. Mi történt közben? A majmocákból álló csapatom a saját cap körben állva izgult és gratulált. Értitek, el sem mozdultak, miközben az ellenfél hajónak nagy része rám vadászott. Győztes csata lett, de itt a vége, a Bensonnal is befejeztem. Annyi haszna volt ennek a csatának, hogy innentől azaz 7.ranked 4 csillagától vissza meneteltem 5. rankedbe.
Szóval maradt a rankedre a Kutuzov, a számomra bevált hajó, meg is kaptam pár csatában az ellenségtől, elsődleges cél Gaius
gondoltam, bakker, ez nem jó.. Amúgy a Kutuzov lesz, amivel most már csak játszani fogok, komolyan, inkább várok, ha kiszednek, és nem megyek be más hajóval.
Na és hol tartok most, ott bassza meg, ahol elkezdtem .... köszönjük neked wargaming team......