Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 3 hete - 8 éve 3 hete #28230 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Kérdés
Igazad van GaiusHun, én nekem ma tette be a kaput a "kedves" WG: orral megyek Chapayev-el egy Amagi felé, kb 14km-ről lő olyat belém,hogy lényegében 2-3 ezer XP-m maradt. Nem az oldalamat mitattam,orral voltam felé, ő meg oldalt nekem...hát persze WG...de tudom nem manipulált véletlenül sem... :lol:
Ja persze előtte 2 Bismark meccs bukó, az egyik meccsen 3 rózsaszin játékos volt a csapatomban az ellenfélnél meg 1 se,nem kicsit röhögtem :evil:
Fasz idegesitse magát a szaros 5 millió kredites 6-os szinten. Dugja fel magának a WG... :whistle:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hete llw99 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hete #28236 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
látjátok, ezért álltam én meg a 10-es szinten.
minek stresszeljem magam feleslegesen, van nekem elég bajom amúgy is.

Több
8 éve 3 hete #28244 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

llw99 írta: ...az egyik meccsen 3 rózsaszin játékos volt a csapatomban az ellenfélnél meg 1 se...

Az ellenfél Barbie-jait nem látod.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 3 hete #28245 Írta: LAC1902
LAC1902 válaszolt a következő témában: Kérdés

llw99 írta: Igazad van GaiusHun, én nekem ma tette be a kaput a "kedves" WG: orral megyek Chapayev-el egy Amagi felé, kb 14km-ről lő olyat belém,hogy lényegében 2-3 ezer XP-m maradt. Nem az oldalamat mitattam,orral voltam felé, ő meg oldalt nekem...hát persze WG...de tudom nem manipulált véletlenül sem... :lol:
Ja persze előtte 2 Bismark meccs bukó, az egyik meccsen 3 rózsaszin játékos volt a csapatomban az ellenfélnél meg 1 se,nem kicsit röhögtem :evil:
Fasz idegesitse magát a szaros 5 millió kredites 6-os szinten. Dugja fel magának a WG... :whistle:

Szemből reális a durva sebzés, gondolj csak bele, ha jól ül a találat AP-vel nincs keresztülütés, mert a hajód hossztengelyében halad a lövedék és még a testen belül, rosszabb esetben a citadellán belül bekövetkezik a robbanás. A citadellának is van mellső, hossztengelyre merőleges páncélja, ami simán aktiválja a gyújtót.

Egyébként én azt figyeltem meg, hogy 2-3 esetleg 4 csillagot még lehet előre haladni egy etapban, aztán kezdődik a bukó széria, ekkor érdemes abbahagyni 1 napra és így "konzerválni" az eredményt. Valószínűleg minden nap tiszta lappal indulunk, de ha több sikered van egymás után, a kiegyenlítettség elve alapján összerakja a jó játékost néhány bukóban lévővel, hogy ne szakadjon szét a mezőny. Nekik az az érdekük, hogy a gyengébbeknek se menjen el a kedvük a játéktól, pláne a vásárlástól. Végső soron Neked is az az "érdeked", hogy legyen tömegbázis és így tudjál kivel játszani.

Nekem lépcsőkben volt szopatós, a 15. a 10. rang brutál nehezen engedett tovább. Napokig csak libikókázott. Most elértem az 5.-et, lehet itt is ez lesz? Legutóbb éppen beértem 6-ba, így már túlteljesítettem az "elvárást" :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 3 hete #28246 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Így van. Orral nem azért haladunk valaki felé, mert az orrpáncél mindent lepattint, hanem a szórás és a kis keresztmetszet miatt kisebb a találat esélye. De ha van találat, az ugyanolyan pusztító.. :)

Több
8 éve 3 hete #28273 Írta: LAC1902
LAC1902 válaszolt a következő témában: Kérdés

LAC1902 írta: Nekem lépcsőkben volt szopatós, a 15. a 10. rang brutál nehezen engedett tovább. Napokig csak libikókázott. Most elértem az 5.-et, lehet itt is ez lesz?

Ahogy gondoltam :(
R5 3 csillag - 2 csillag 3-2-3-2-3-2 és így tovább.

Hihetetlen hogy néhányan mennyire nem tudják kihasználni a hajóikat!
Egyik bukta meccsen volt 2 Bismarck-unk is, mindkettő leghátul keringőzött a fasza hidróval felszerelt hajójával, megvárva, míg az első sorban elhullanak a DD-k, majd a helyzetet menteni igyekvő Amagi is.
A legvégén kezdték el nyomni a cap kört, sokadik unszolásomra, a végén csak kb 11 ponttal vesztettünk, mert milyen meglepő a Bismarckok közelharcban lenyomták az ellenfeleket, csak egy értelmes ellen DD maradt, aki megakadályozta, hogy pontokkal nyerjünk.

Oldalmegjelenítési idő: 0.296 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.