Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #28009 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Jó kezekben és piszok nagy szerencsével ez simán benne van! Én magam csináltam vele ilyet de olyan ritka eset mint a fehér holló Összegezve nem volt szerencséd ez nem jellemző az NC.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #28012 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem nem szór sem jobban, sem kevésbé mint a többi BB 21 kmről... Megvan arra a távra a szórástávja, s azon belül elvan. Van h egy sortűz együtt halad 20 kmig, van h ahány annyifele szóródik. De szerintem a többi hajó is pont igy van ezzel. :whistle:

Ja, esetleg még annyit, h ha te vagy vele, akkor összevissza szállnak, ha ellened van, rád lő akkor min. fele eléri a célt :evil: :P

Több
8 éve 1 hónapja #28013 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Na jó, akkor most már áruljátok el, hogy lehetséges több citadellát lőni.
Nekem SOHA nem sikerül 1-nél többet lőni, valószínűleg rossz helyre célzok.
BB-vel, AP-vel általában a vízvonalra célzok.
Több citadellához variálni kell, hogy egy-két löveg a vízvonalra, egy-kettő feljebb kb a tornyokhoz lőjön?

Több
8 éve 1 hónapja #28016 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés

Benign_Wolf33 írta: Érdekes volt még a papedipupi, aki pont leszarta a figterharcokat, az volt a specialítása, hogy a marha nagy rutinjával a DD-ket tudta kegyetlen elkapni.

Persze nem úgy értettem, hogy az egész fighton le kell tojni a cappet. A meccseim felét Fubukival toltam és, ha CV volt bent akkor tuti nem rusholtam cappelni (persze anyáztak is mindig :D). Egy jó AA defes CA segíthet a cappben már ha van a közelben jó búvóhely mint a Chapayevek a radarral. Persze annak se árt plusz légi fedezet. Ez már legalább 3 hajó tudatos együtt mozgását feltételezi, amit hát... hagyjuk :)

A másik ami cappelést segíti a türelem :) A repülők is általában hullámokban jönnek, nem feltétlenül muszáj az első hullámba belehalni ám :) Persze ilyenkor a kedves csapattársaktól megkapod a coward retard idiot szentháromságot :)

Sokan utálják a CVs meccseket és jogosan, mert sokkal több mindent kell figyelembe venni, jobb csapat összedolgozásra van szükség és hát tudjuk ezek mennyire mennek egy átlagos ranked meccsen is :) Random az azért más mert ott birka effektus van és ritkábban leszel 15 hajóból pont te az áldozat mint rankedban.

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #28017 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés

tyer82 írta: pl. egy a csapatom felé szembe hajózó BB-t nehezebben találják, de ha megjelennek a torpedóvetők, általában fordulni, kitérni kezdenek, ezáltal már az oldalukat mutatják a csapatnak).

Én ugyanezt DD-vel szoktam... rohadt Bismarck jobban fordul mint én, de amikor kacagva dodgeolja a torpedóimat és hirtelen eltűnik a HPja fele egy salvotól az mindig jólesik :D

Mondjuk az meg szánalom, hogy egy BB kerüli a torpedókat és rögtön lesavazzák h tard noob broadside :D
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Hipper23 által.

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #28018 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: Na jó, akkor most már áruljátok el, hogy lehetséges több citadellát lőni.
Nekem SOHA nem sikerül 1-nél többet lőni, valószínűleg rossz helyre célzok.
BB-vel, AP-vel általában a vízvonalra célzok.
Több citadellához variálni kell, hogy egy-két löveg a vízvonalra, egy-kettő feljebb kb a tornyokhoz lőjön?

Miért kell több ? egy legyen de az tuti legyen :lol:

De fokozhatod a tutit kettővel is :

Ezek után ha az erő veled van akkor "külső nézetből" csípőből lősz kettőt is :

Jöjjön a tripla tuti, Nagato vs Nagato (előző ranked szezon):

Ne variálj semmit sem, én nem szoktam, célzok (vízvonal) és lövök, ennyi. ;)
Úgy vagyok ezzel hogy vagy beadja vagy nem, rng...
lsd képekben, célzol :

utána meg lesel mint a moziban és lehet jobban megdöbbensz mint az ellenfél :lol: :
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hipper23, leopardusz, zstorok75, llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.300 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.