Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #28062 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Érdekes volt még a papedipupi ... az volt a specialitása ... ő tényleg ismerte nagyon, hogy...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #28063 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
Már elérte a rank 1-et és most már nem játszik ott. És mint a játszott meccseink leírásához alkalmaztam a múltidőt. Nem tudom randomban is mindig ezt tolja-e vagy más stílust erőltet-e. De nem halt meg, ha erre vagy kíváncsi :D
Egyébként érettségin 1-es volt a helyesírásom és auto felmentést kaptam diszgráfiás probléma indokán, de matek, fizika, informatikából meg versenyekre járattak a tanárok, ez van én már elfogadtam magamat :D
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, llw99

Több
8 éve 1 hónapja #28064 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Ja, jó, csak annyira folyamatos volt a múlt idő, mintha meghalt volna vagy bejelentette volna visszavonulását -és ami túlmutatna bármi disz-en.

Több
8 éve 1 hónapja #28067 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
De hogy kerültél többször is vele egy csatába?? :unsure: legalábbis igy emlegeted...

Több
8 éve 1 hónapja #28068 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Egy hete vagy mikor ,twitch-en néztem Hiryu-val játszott,tényleg nagyon durva hogy szívatja a rombolókat.:) Nem szoktam cv-s játékot nézni,de amit művelt bakker..öröm volt nézni:) Az meg,hogy 165 csata volt a leghosszabb rangsorolt szezonja,74 a legjobb...lehet nem is emberből van? :dry: :lol:

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #28073 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: De hogy kerültél többször is vele egy csatába?? :unsure: legalábbis igy emlegeted...

11-én egymásután vagy 7-8 csatát mentünk este 10 körül, csata után egyből rányomtunk a battle-ra és így egy máshoz dobott minket, a 8-adik után állt más is a sorban és akkor már azzal került össze.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, leopardusz

Oldalmegjelenítési idő: 0.303 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.