Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27995 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Az milyen csapat volt ahol 56 775 Dmg lőttem és első vagyok? olyan gyorsan volt vége a csatának hogy mire fordultam egyet egyedül voltam! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27997 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés

Benign_Wolf33 írta: Rankedben kedvenc kioktató dumám #blameCV címszó alatt, az után hogy "uninstall urself", hogy "az elsődleges feladatod, hogy megvédj bennünket".

Én nem CV-zem, szóval, hogy hogyan kell vele játszani jól azt nem tudom :)
DE a közel 600 ranked csata alatt amit toltam ebben a szezonban azért kialakult némi kép a CV-s csatákról.

A CV-s csatákat a CV-k döntik el. Ez tény, ha gyenge CV játékos kerül szembe egy jóval, akkor megszakadhat a csapat akkor is kikap.

DE, ha nem gyenge egyik CV sem és azért ilyenből van jóval több rankedban, akkor kicsit más a helyzet. Ilyenkor le kell szarni a capet a killt mindent. Együtt kell maradni és túlélni a repülő támadásokat és leszedni annyi gépet amennyit csak bírunk. Ugyanis az esetek többségében egy nyertnek tűnő csata is ott fordul ilyenkor vesztőbe, amikor a CV azt mondja, hogy elfogyott a repcsije. Onnan vége. Vezethetünk 500 ponttal is akár, ha elfogytak a repülőink akkor annyi, az ellen CVje egyesével kinyír mindenkit.

CV-s csatában igenis számít, hogy egy NC mellett vagy, vagy csak kolbászolsz vakon. És igen egy normál CV játékos simán megeszi a magányos DD-t is. És ne kutyázd a Hippert inkább örülj neki, ha CV-s csatában a csapatodban van ;) A CV-nek az a feladata, hogy a saját gépeit védje meg, hogy nyerhessünk, az csak vereséghez vezet ha minden magányos farkast meg különálló 2 hajót próbál védeni. Ha együtt marad a csapat, akkor nincs szükség a CV fightereihez a védelemre, azért 2 csatahajó + 2 cirkáló már bőven megvédi bármitől egymást. (főleg egy NC Hipper páros), okosan használt AA def skillekkel.

Egyszóval, ha CV van a csatában akkor nem DD meg Chap a top prio, hanem a planes és a túlélés.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Hipper23 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, leopardusz, llw99

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #28002 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ilyesmi, mondjuk azért árnyaltabb a dolog pl. vannak kivételek (néha mehetsz krakent, meg whiterert stb, akkor se lehet ritka töketlen csapattal nyerni), de egy lényeges dolog, az az, hogy embereknek nem esik le, hogy az nagy ritka jó CV-sek esetén, ha hagyja az egyik CV-s lelövetni fighterrel a teli torpedósait.
Kivételt igazából még az jelent, ha légvédelmes hajókkal egy kupacban szinte egyhelyben harcol a két csapat, akkor a CV a legjelentéktelenebb hajó. Igen és rank 5 alatt állítom a szerver top 10-20-ban lévő CV-sei játszanak folyamatosan. Voltak akik vagy 10-szer annnyit CV-ztek mint én 60-90% közti randomos win ratekkel - persze biztos 3-as szakaszoztak sokat... Mikor összefutok egy átlagos CV-ssel akit szanaszét tudtam altozni, az már nem jön be visszavágóra :D És ebből adódóan, ezek a szintű CV-sek persze kiharassolják könnyen az elkolbászolókat, mindegy hogy DD, BB vagy nem top légvédelmű CA.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
8 éve 1 hónapja #28004 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Amiket leírtál, azzal tökéletesen egyetértek. Ezek igazak randomra is. Főleg japán cv-vel, a vadászaimmal elsődlegesen a támadó rajomat védem (sokszor nem is ez ellen vadászaitól, hanem a CA-k és BB-k felküldött védő vadászai ellen, amik jelentősen megzavarják és csökkentik a találati esélyeket). Persze helyzet függő, ha tehetem, lövöm az ellen támadó raját, de alapvetően nem ez az elsődleges célom a vadászaimmal.
Sokan azt sem veszik figyelembe, hogy ha azokat a hajókat támadom, amiket a csapatom is, azzal őket is segítem, mégha nem is okozok sebzést neki (pl. egy a csapatom felé szembe hajózó BB-t nehezebben találják, de ha megjelennek a torpedóvetők, általában fordulni, kitérni kezdenek, ezáltal már az oldalukat mutatják a csapatnak).

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #28007 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
Érdekes volt még a papedipupi, aki pont leszarta a figterharcokat, az volt a specialítása, hogy a marha nagy rutinjával a DD-ket tudta kegyetlen elkapni. Többször volt, hogy pape a meccs végére kifogyott a repülőkből, és ki is szedhettem, volna a maradék enemy-t, de a dupla cap miatt erre már nem jutott idő vagyis hamar elérték az 1000 pontot.
Tőle nagyon sokat tanultam, ő tényleg ismerte nagyon, hogy milyen rakciókra számíthat ezért is tudott kegyetlen precíz lenni. A DD-k manuális bombázását is tőle látva ébredtem rá, hogy erőltetnem, gyakorolnom kell.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
8 éve 1 hónapja #28008 Írta: Capt_BuvarKund
Capt_BuvarKund válaszolt a következő témában: Kérdés
Urak!

NC mennyire pontos 21kmről? Mentünk egymással szemben, és kiszedett a két első ágyújával, 1 sortűzből. Én csak pislogtam, mint hal a szatyorban.. Amagival sose kaptam ekkora pofont egy hajótól sem. Nem detonáció volt, kaptam 5 citadellát?! :dry:

Oldalmegjelenítési idő: 0.275 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.