Benign_Wolf33 írta: Rankedben kedvenc kioktató dumám #blameCV címszó alatt, az után hogy "uninstall urself", hogy "az elsődleges feladatod, hogy megvédj bennünket".
Én nem CV-zem, szóval, hogy hogyan kell vele játszani jól azt nem tudom
DE a közel 600 ranked csata alatt amit toltam ebben a szezonban azért kialakult némi kép a CV-s csatákról.
A CV-s csatákat a CV-k döntik el. Ez tény, ha gyenge CV játékos kerül szembe egy jóval, akkor megszakadhat a csapat akkor is kikap.
DE, ha nem gyenge egyik CV sem és azért ilyenből van jóval több rankedban, akkor kicsit más a helyzet. Ilyenkor le kell szarni a capet a killt mindent. Együtt kell maradni és túlélni a repülő támadásokat és leszedni annyi gépet amennyit csak bírunk. Ugyanis az esetek többségében egy nyertnek tűnő csata is ott fordul ilyenkor vesztőbe, amikor a CV azt mondja, hogy elfogyott a repcsije. Onnan vége. Vezethetünk 500 ponttal is akár, ha elfogytak a repülőink akkor annyi, az ellen CVje egyesével kinyír mindenkit.
CV-s csatában igenis számít, hogy egy NC mellett vagy, vagy csak kolbászolsz vakon. És igen egy normál CV játékos simán megeszi a magányos DD-t is. És ne kutyázd a Hippert inkább örülj neki, ha CV-s csatában a csapatodban van
A CV-nek az a feladata, hogy a saját gépeit védje meg, hogy nyerhessünk, az csak vereséghez vezet ha minden magányos farkast meg különálló 2 hajót próbál védeni. Ha együtt marad a csapat, akkor nincs szükség a CV fightereihez a védelemre, azért 2 csatahajó + 2 cirkáló már bőven megvédi bármitől egymást. (főleg egy NC Hipper páros), okosan használt AA def skillekkel.
Egyszóval, ha CV van a csatában akkor nem DD meg Chap a top prio, hanem a planes és a túlélés.