Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27968 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez nem gyenge rankban 5 hajó! Grat!!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SeahawkHUN

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27970 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés

SeahawkHUN írta: Mai 2. meccs Rank 13 megszerezve :)

Gratulálok, gondolom elsőnek kiszedted a Shokakut, utána pedig szabad préda volt minden hajó? :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SeahawkHUN

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27971 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Kérdés
Könnyebben meglett a 12-ről a 10,mint a 14-ről a 12 :woohoo:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja llw99 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Capt_BuvarKund, SeahawkHUN

Több
8 éve 1 hónapja #27972 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta:

SeahawkHUN írta: Mai 2. meccs Rank 13 megszerezve :)

Gratulálok, gondolom elsőnek kiszedted a Shokakut, utána pedig szabad préda volt minden hajó? :evil:

Nem. Apró süllyesztésekkel összezavartam, aztán egy rossz pillanatában elkaptam :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, llw99

Több
8 éve 1 hónapja #27980 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
Rankedben kedvenc kioktató dumám #blameCV címszó alatt, az után hogy "uninstall urself", hogy "az elsődleges feladatod, hogy megvédj bennünket".

Ebből is látszik, hogy a sok okoskodó hero-nak lövése se sincs a haladóbb szintű CV-zésről. Az eljuthatna az agyáig, hogy van ugyanúgy fightere a másik CV-nek, vagy hogy kifogy a lőszer, nem kevés az újratöltési idő már nem fér bele a csőlátásos eszébe.

Arról meg nem is beszélve, hogy néha istenítenek már a túloldalról, na akkor úgy ahogy hallgatnak rám, de ha névtelen vagyok, akkor én vagy a hülye, mert mondtam, hogy ne szakadozzanak szét. Persze törvényszerű, ezek akik lefikáztak, hogy hülyeségeket írok, nem értek a DD-zéshez, na ezek aztán szépen hagyják kiharassolni magukat a CV-től. És úgye csapat elhull, na mivel töltsük az időt, fikázzunk, húzzuk le a CV-st. Ő a hibás, engem a repülök szedtek ki, pedig én k#rva jó voltam, de ez a CV aztán ritka szar volt, dicsérjük az ellen CV-t a túloldalnak. (Persze ilyenkor visszaír a másik CV-s: ő csak középszerű volt, én sem vagyok rossz CV-és.)
Mondanom se kell, mikor ezek legjobban oltanak, hogy létszi ne játszak CV-vel, tipikus, hogy összejön a High Caliber, 3-4 kill, 1,5 annyi lelőtt repcsi mint az ellen CV-jének, de néha hogy jót röhögjek Clear Sky is.
Na mindegy kezdem megszokni, hogy velem foglalkozik az összes magát nagyra tartó paraszt. B)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, vcsaba1968, Capt_BuvarKund, llw99, Jan2_Hun, SeahawkHUN

Több
8 éve 1 hónapja #27990 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
A tevékenység egyszerű nem kell nézni mit írnak! ha lehetne én spec el is tüntetném annyira nem érdekel mit írnak.

Oldalmegjelenítési idő: 0.318 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.