Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27570 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: Tudom, ti kivételes kapitányok vagytok az Atago-val, de én szinte csak ilyen csatákat látok vele ranked-ben... :)]

Azért ha ezt a képet nézem én azt látom ő az egyetlen a csapatból, kettő ellen nem tudom mekkora volt a Hp neki mikor ez a helyzet előállt. De az látszik ez egy vesztes csata volt menteni már nem tudta egy rombihoz pont annyi idő kell mire elkapod mint egy BB csak kevesebb DMG kapsz érte de itt figyelni kellett neki a BB is ez egyáltalán nem könnyű helyzet bármilyen hajóval vagy is. Én lehet megoldottam volna, hogy ne sülyedjek, de nyerni biztosan nem mert ahhoz nem volt már elég idő nyolc perc két ilyen hajóra nagyon kevés a Bismarck le kellett volna égetni az maga elvitte volna az idő. De itt már én a rombira nem menetem volna csak a Bismarc hogy emelkedjen a DMG. Itt a csapat volt gyenge nem az Atago.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27571 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Jah ez egy bukó helyzet volt, én se remekeltem az 50K-val a Kutyival.
Ettől függetlenül kevés ranked csatát láttam, ahol az Atago sokat változtatott volna, most inkább a BB-k, a DD-k, esetleg a spéci gyújtóhajók hangsúlyosak. Persze mondom még 1x, Zoli veled még nem találkoztam ranked-ben :)

Több
8 éve 1 hónapja #27572 Írta: Kzoli

BigaC írta: Jah ez egy bukó helyzet volt, én se remekeltem az 50K-val a Kutyival.
Ettől függetlenül kevés ranked csatát láttam, ahol az Atago sokat változtatott volna, most inkább a BB-k, a DD-k, esetleg a spéci gyújtóhajók hangsúlyosak. Persze mondom még 1x, Zoli veled még nem találkoztam ranked-ben :)

Persze én is nézem mikor megyek vele csatába sok Atago látok de minden a játékos által emelhető paraméterben jobb a hajóm mint a többi Atago. Sokan most a Ranked miatt vettek prém hajókat gondolván ez jó lesz majd mert abban bíztak könnyű lesz vele nyerni de ez nem így van az Atagohoz sok játék kell hogy jól tud használni aki ment vele 150 200 csata az nagyon kevés ahhoz, hogy jól használja de ez szinte minden hajóra igaz.

Több
8 éve 1 hónapja #27573 Írta: Kzoli
De én is megyek azért a Ranked csatákban csapi meg bismarck is mert azért csak Atago nagyon unalmas volna. Mindegyiknek megvan a maga szerepe a csatában és egészen más játék stílust igényelnek, ezért tud ez a ranked is szórakoztató lenni.

Több
8 éve 1 hónapja #27575 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Egyébként a fenti képen ott cseszte el az Atago, hogy nem egyeztettek a CV-vel. Szerintem vissza kellett volna mennie a CV felé, és a DD-t elkapni, mert a CV utána nem sokkal kiszedte a Bismarckot, aztán ponttal nyertek, a DD-jük elbújt.

Több
8 éve 1 hónapja #27583 Írta: Kzoli
Megérkeztem jó napot kívánok!
Játszogatok játszogatok aztán egyszer csak beadja hátha adja egyefene elfogadom.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Hipper23

Oldalmegjelenítési idő: 0.286 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.