- Köszönetek: 752
Azért ha ezt a képet nézem én azt látom ő az egyetlen a csapatból, kettő ellen nem tudom mekkora volt a Hp neki mikor ez a helyzet előállt. De az látszik ez egy vesztes csata volt menteni már nem tudta egy rombihoz pont annyi idő kell mire elkapod mint egy BB csak kevesebb DMG kapsz érte de itt figyelni kellett neki a BB is ez egyáltalán nem könnyű helyzet bármilyen hajóval vagy is. Én lehet megoldottam volna, hogy ne sülyedjek, de nyerni biztosan nem mert ahhoz nem volt már elég idő nyolc perc két ilyen hajóra nagyon kevés a Bismarck le kellett volna égetni az maga elvitte volna az idő. De itt már én a rombira nem menetem volna csak a Bismarc hogy emelkedjen a DMG. Itt a csapat volt gyenge nem az Atago.BigaC írta: Tudom, ti kivételes kapitányok vagytok az Atago-val, de én szinte csak ilyen csatákat látok vele ranked-ben... ]
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta: Jah ez egy bukó helyzet volt, én se remekeltem az 50K-val a Kutyival.
Ettől függetlenül kevés ranked csatát láttam, ahol az Atago sokat változtatott volna, most inkább a BB-k, a DD-k, esetleg a spéci gyújtóhajók hangsúlyosak. Persze mondom még 1x, Zoli veled még nem találkoztam ranked-ben
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.