Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27622 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés
Tehat t8-cal megcsinalhatod rank 1-et, kapsz duplont, alcafesteket, kalozzaszlot plusz elerhetove valik 2 kuldetes t10-es hajoval?! Nem vagom, hogy van meg nem jutottam el addig.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27623 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés

PzPuma írta:

Krisztian írta: Javítsatok ki, ha tévednék, de a rank1-hez szerintem nem kell t10-es hajó. Megkapod, és utána tudsz játszani t10-el, amire van az a +2 küldetés.

Így van. ;)
Nah, egy hét 7-8 közötti ugrálás után megérkeztem rank 5-re :

Na erről beszéltem, téged szeret a wg, bakker ilyen nekem soha nem volt...... rankedben

• Krisztian
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 1 hónapja #27624 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Kérdés
A 2 küldetés már most is ott van mindenkinek. Azt rank 1-ben lehet megcsinálni 10-es hajókkal, és ismételhetőek.
Egyébként nekem 2-3 naponta vannak ugrások, mint Pumának. Tegnap kaptam +10-11 csillagot, pedig még béna is voltam bizonyos csatákban, de nagyon. Így vagyok rank 3-ban. Persze ma meg holnap annak is örülni fogok, ha nem esek vissza rank 5-ig. Van még 28 nap, az sok, nem hiszem, hogy csak úgy pikk-pakk meglenne.

Több
8 éve 1 hónapja #27626 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem az a baj, hogy BB vagy DD ha ügyetlen játékos van hozzá akkor ott a vége egyébként jobb a rombiban ügyetlen a játékos mint akik és nagyon sokan vannak ilyenek bejönnek BB és szinte semmit nem talál el. Még a díszletet sem nem hogy egy másik hajót. Szoktam figyelni feltűnik az első ellenséges BB 17 km három BB tőlünk meglövi és semmi a nagy semmi és ezt így csinálják módszeresen. Az kurva nagy baj amikor az Atagoval 45.000DMg és első vagyok! A felállás meg 4BB 1Cirkáló 2 rombi. Mikor első vagyok ha nyertem ha vesztettem rakom is a hajót félre mert megfigyeltem ilyenkor rendre gyengébb csapatokba rak nyilván azért hogy a gyenge játékosnak is legyen esélye.

Több
8 éve 1 hónapja #27627 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Egyébként meg én semmilyen rendszert nem figyeltem meg abban mikor jutsz előrébb én voltam 5 aztán megint hatban vagyok most ezt csinálom, de nem baj, jó ez így a lényeg úgy is az hogy jobb itt játszani mint a Randomban. Függetlenül attól vereség vagy győzelem van.

Több
8 éve 1 hónapja #27628 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Huh, ez kemény volt, last hope-ként megnyertem a csapatnak a Kutyival. Megvolt az A, ellenségnek a B.
Még volt két BB-jük, egy Taskentjük aki foglalta a B-t. A Taskentet kiszedtem, elfoglaltam, közben egyedül maradtam, akkor volt kb 900 pontunk.
Ekkor jött a Kutyi áldása, a füst. Elrejtőztem, megvártam az 1000 pontot, az ellenbohóc Bismarck pedig folyamatosan káromkodott, hogy ennyi hajó előnnyel bukják :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.281 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.