Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27596 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
A legtöbb xp-t szerző játékos (vesztes csapatnál) nem veszít csillagot.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27597 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én például előző körben nem vesztettem csillagot 20K damagem volt Atagoval és veszítettünk. Adjak képet vagy el tudjátok képzelni mi volt ott?:)

Több
8 éve 1 hónapja #27602 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Én kezdek elfáradni, más szinte gyalogol 5.-6. rankedig. Én szopok mint a torkosborz, eljutottam 8. onnan vissza 9-be :angry: vagy a dd de 90%-ban a csatahajó játékosok a full hülyék. Bocs srácok, de egyszerűen úgy látom, rankedben .. ÉN... kifejezetten csak a barmokat fogom ki... sokszor ilyeneket... a Bismarck kiszaladt a térképről, de ha segített volna az agyhalott barom, akkor nyerünk. Szinte a legtöbb csata ilyen, 3-4 csatahajó, három négy felé szalad, ja meg elbújnak a sziget mögé és lövi a nagy kurva semmit...

Mellékletek:

Több
8 éve 1 hónapja #27603 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Gaius, lehet szakaszban kéne nyomnunk, hátha kioltanánk egymást pechszériáját :D Én a 10-11 szinten ingázom, ahogy 1 csatányira megközelítem a 9-es szintet, onnan bukó széria , majd kezdődik előlről a sorozat. Sokszor a csata elején lehet látni, hogy nyer-e a csapat, vagy bukta. Ha képes egy irányba menni mindenki, és tartják is magukat a kitűzött irányhoz, nagy eséllyel nyer a csapat, de ha a flottából elkezdenek kiválni játékosok és szétaprózodik a csapat, tuti bukta.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
8 éve 1 hónapja #27605 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez így van:) BB-közt a van a legnagyobb arányban gyenge játékos. Azért megy BB-vel. Sniperezget Bismarckkal és osztja a többieket mert azt hiszi azért maradt ő életben a végéig mert annyira ügyes. Aztán az XP listán meg utolsó vagy az elötti. 3 csatánként beakad neki 2 citadella 20 km-ről és meg van győződve h ezt kell csinálni :)

Bezzeg ha Hipperrel én tartom a 15km távolságot akkor retard fasz vagyok és menjek be capre öljem le a DDket:)

Most eljutottam oda, h chat off a csata elején. A fubumat zavarta rá egy okos BB a Bensonra és addig nyagatott míg megtettem. Persze az én lövéseimen kívül egy lövést sem kapott így meg azért elég egyesélyes küzdelem, de ezt nem fogja fel.

Több
8 éve 1 hónapja #27606 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Amagi-val és NC-vel még ok a kicsit hátrébb való sniper-kedés, de Bismarck-kal és Tirpitz-cel érdemes közelebb menni (persze ésszel), Tipitz-nek ott a torpedó, a Bismarck-nak meg nagyon jók a másodlagos lövegei (épp ezért ha lehet, 10 Km-en belűl nem nagyon kerülök egyikhez sem :) ).

Oldalmegjelenítési idő: 0.284 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.