- Köszönetek: 752
GaiusHun írta: Én némi hajtépés, csetban és egyéb más után eljutottam 9. szintre. De ezt úgy, hogy 10-ről vagy négyszer mentem vissza 12-re. Akkor azt mondtam, ha most is szívat 10-ben, akkor hagyom a picsába. Erre győzelmi széria a Bensonnal utána 9-ről vissza 11-re, majd újra vissza 9-re. Most már nem fogom abba hagyni, rohadjon meg a wg a randked rng-el, meg a korrupt csapat leosztásával. Olyan világtalan majmok vannak 6-os szinten is, hogy csak lestem, mikor én a szaros 9- szintemmel hoztam le a csatát....... akkor, hogy lehet, hogy az atomhülye már 6. szinten van?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta: Egy csatából nem nagyon lehet ítélni, hogy kinézel valakit és rossz az eredménye.
Ha 10 ranked csatáját nyomon követhetnéd, az jobb statisztika lenne.
Velem is megesik, hogy első pár percben süllyedek, mert benéztem valamit, biztos mondják, hogy került ez ide
Kzoli írta: Gyakori esetek én sokat kaptam ennyire szar csapat társakat és még fogok is az szinte biztos.
De ez a játék erről szól ezért nem lehet benne szakaszolni mert akkor a gyengébbek a soha de soha nem jutnának sehová a rank csatákban.
vcsaba1968 írta: Akor itt jön az alap kérdés:mi értelme a raked csatáknak?Menyiben mutatja meg milyen jo vagy ha minden balfék eljuthat az elejére(köztük én is)ha a csapat elviszi odáig.Az egész egy random csata csak kevesebb hajoval.Ugyhogy gj WG.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.