Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27520 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta: Én némi hajtépés, csetban és egyéb más után eljutottam 9. szintre. De ezt úgy, hogy 10-ről vagy négyszer mentem vissza 12-re. Akkor azt mondtam, ha most is szívat 10-ben, akkor hagyom a picsába. Erre győzelmi széria a Bensonnal :woohoo: utána 9-ről vissza 11-re, majd újra vissza 9-re. Most már nem fogom abba hagyni, rohadjon meg a wg a randked rng-el, meg a korrupt csapat leosztásával. Olyan világtalan majmok vannak 6-os szinten is, hogy csak lestem, mikor én a szaros 9- szintemmel hoztam le a csatát....... akkor, hogy lehet, hogy az atomhülye már 6. szinten van?

Nagyon egyszerűen mint már írtam is szerencsés volt jó csapatokba került akik hozták helyette a csatákat ennyi nem több!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27521 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: Egy csatából nem nagyon lehet ítélni, hogy kinézel valakit és rossz az eredménye.
Ha 10 ranked csatáját nyomon követhetnéd, az jobb statisztika lenne.
Velem is megesik, hogy első pár percben süllyedek, mert benéztem valamit, biztos mondják, hogy került ez ide :)

Az a gondom, hogy nem egy csatám volt vele :blink: egyszerűen mintha nem is rankedben játszana. A pálya széléről játszik, ha bajban van segítségért ordít, utána otthagy és lelép. Komolyan, ha még egyszer velem kerül csatába, fogom és az elején meglékelem. Miatta kaptam cset bant, elküldtem a ku...va an...ba...

Vagy más, fubuki, nem foglal, nem spottol, csak kering, meg úgy lövi ki a torpedóit, hogy a csapat belemenekül az enemy tűzbe, mert a marha torpedótűz alá veszi a fedezéket.

Számtalan alkalommal van, hogy nem össztüzet lőnek, 3 csatahajó 3 felé megy. Ha Csapajevvel vagyok, akkor azért ordítanak, hogy radarral kapjam el a rombikat, utána meg otthagynak a szarba egy sziget mögött, és persze ha kijövök, akkor szétkapnak.

Más, 3 romboló, mondom megyek B-re a Bensonnal, világítom meg ha lehet tolom a cap-et. A másik 2 dd menjen A-ra, cap és füsttel nyomják a csatahajókat. Mi történik? B-én elkapok egy enemy Benson, na mondom lekötöm addig, erre a másik 2 rombi is ott terem mellettem. lebokszoljuk az enemy dd-t, erre addig a másik két enemy dd benyomja A cap-et, meg vízbe küldi a három csatahajót. Mikor mindegyik rányomta az értettemet???!!!. Ott hagyták a csatahajókat, mondván, majd kinyírjuk az 1 dd-t? Persze úgy buktuk a csatát mint a huzat, mert utána a két hős majom elment zabot hegyezni a térkép két leghátsó pontjára. Én próbáltam menteni az utolsó cirkálót, de együtt mentünk a sírba.

Több
8 éve 1 hónapja #27522 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Gyakori esetek én sokat kaptam ennyire szar csapat társakat és még fogok is az szinte biztos.
De ez a játék erről szól ezért nem lehet benne szakaszolni mert akkor a gyengébbek a soha de soha nem jutnának sehová a rank csatákban.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27523 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Akor itt jön az alap kérdés:mi értelme a raked csatáknak?Menyiben mutatja meg milyen jo vagy ha minden balfék eljuthat az elejére(köztük én is)ha a csapat elviszi odáig.Az egész egy random csata csak kevesebb hajoval.Ugyhogy gj WG.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 1 hónapja #27525 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés

Kzoli írta: Gyakori esetek én sokat kaptam ennyire szar csapat társakat és még fogok is az szinte biztos.
De ez a játék erről szól ezért nem lehet benne szakaszolni mert akkor a gyengébbek a soha de soha nem jutnának sehová a rank csatákban.

Tudom :sick: de néha muszáj kiengednem a fáradt gőzt :P remélem a gyengébb játékosok olvassák a véleményeinket, tanulnak belőle. Gondolkodom, az utolsó ranked csata videóra rögzítésén, ékes példája mind az együttműködésnek, mind annak hiányának.

Több
8 éve 1 hónapja #27528 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: Akor itt jön az alap kérdés:mi értelme a raked csatáknak?Menyiben mutatja meg milyen jo vagy ha minden balfék eljuthat az elejére(köztük én is)ha a csapat elviszi odáig.Az egész egy random csata csak kevesebb hajoval.Ugyhogy gj WG.

a nyereménygyűjtés :)

de ahogy KZoli mondja, nincs szakasz, szóval nehezebb előre kerülni.
amúgy meg ha valaki elég sokat játszik vele (értsd éjjel-nappal), akkor randomban eljut a T10-es hajókig, rankedben meg a legfelső ligába :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, vcsaba1968

Oldalmegjelenítési idő: 0.293 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.