Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27541 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
Esti mese
(persze meccs)
Kellemes nyitás CV-vel: 2 bubi az egyik engem nem kellően komolyan vevő DD-be

Természetesen amikor elhullik a csapat azért én vagyok a hibás. Igen egyértelmű (cseppet sem tipikus módon), hogy a mi csapatunknak kellett, hogy jusson a szar CV-s, legalább is ez a téma
Itt már érzi a győzelem ízét a szájában a Bensonjuk. Boldog, hogy meglett ezzel a rank 5, végre nyugovóra térhet mára ezzel a szép meccsel
Itt pedig a chat-en még csak fokozódik a győzelmi hangulatuk
(Bár a kép már arról mesél, hogy nehogy már a mézes csupor nyalja ki a Micimackót.
Jó elismerem azért sarokba szorítottak rendesen, le se nagyon tudtam jönni később a sarki border line-ról)
A végén persze realizálja a - már nem olyan boldog - Benson a tényállást és természetesen így már a játékosok elismerésükben részesítik az előbb még lehordott CV-st.

És igen, a Bensonnal ellentétbe én az nap estére valóban nyugovóra tértem ezzel a vicces háborús mesével :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Benign_Wolf33 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27542 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Én is sokat játszom most ranked mert a kedvenc hajóm az Atago éppen jó ezekre a csatákra túl is vagyok kettővel a kétszázon.

Több
8 éve 1 hónapja #27543 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Az Atago? Hát én nem merném bevinni, ritkán is látok, persze a te kapitányságod kicsit másképp viselkedik :) Sérülékeny, kicsi lőtáv.. Én csak a Kutyival messziről vagy a Tirpitz-el érzem ranked-ben biztonságban magam :)

Több
8 éve 1 hónapja #27544 Írta: Kzoli
Ne viccelj már 9km észlelési távolság 8 torpedó 10km távolsággal háromszor újra építés. Most egy kutyit szedtek ki a torpedóim azt sem tudta ott vagyok! 15 km lőtáv nagyon jó fordulás.Iszonyat miket művel a csatában tény hogy minden maxon van rajta.

Több
8 éve 1 hónapja #27545 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Mindenki sérülékeny az oldalával ;) Az egyik mai meccsen 2 BB-t tankoltam le Atagoval (egyik Bismarck secondaryval is osztott rendesen) én túléltem amíg őket szétszedték a csapattársaim meg a tüzeim + torpedoim. Tolattam szemben állva velük. :D Az tény, hogy szar helyzetbe hoztam magam mert ha kicsit oldalt fordulok az game over, de hát idegek is kellenek :)

Én rengeteg Atagot látok a meccseken is. Tény h nagyon hajszálon kell néha vele hajózni, ha tenni is akarsz valamit a csapatért de meg se akarsz halni, de ez kb minden cirkálóra igaz. Kutuzovot tuti halálra unnám egyébként:)

Több
8 éve 1 hónapja #27546 Írta: Kzoli
Na ilyen sem volt még mióta 10 felett vagyok egy napon belül megérkeztem a rank 6 erre nem is számítottam.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, vcsaba1968, Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.