- Köszönetek: 303
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Mydgard írta: En is ranked 10-be ertem tegnap, van meg egy honapom buveszkedni. Az a gond, hogy nincs meg t10-es hajom igy a rank 1 elerhetetlen jelenleg. Ha ezen fog mulni kihuzok egyet dublonnal...
Egy 8-assal megyek csak, Tirpitzzel. Most ertem el azt a szintet, ahol mar erezhetoen csokken a retardok aranya. A nyero taktika nekem a kovetkezonek tunik, altalaban van 2 DD. A tarsasagnak a messzebb levo / szigetesebb cap kor fele kell menni es azt befoglalni, azt konnyebb vedeni, a nyilt terepen levot meg tamadni. Amikor elindulunk a masik fontos, hogy 1 DD menjen a nyilt cap korre hatha be tudja foglalni, szerencse / nem megy arra senki / lerendezi a masik DD-t. Ha gyorsabb a foglalas igy, szerencses esetben mindket köré es nincsenek idiotak / kamimazeek / rambok, a meccs mar el is dolt, meg van nyerve. Felvaltva hullanak a hajok, tobb pont, 1000 nyer.
Nekem ugy tunik ez a nyero taktika.
Hipper23 írta: Ez így van:) BB-közt a van a legnagyobb arányban gyenge játékos. Azért megy BB-vel. Sniperezget Bismarckkal és osztja a többieket mert azt hiszi azért maradt ő életben a végéig mert annyira ügyes. Aztán az XP listán meg utolsó vagy az elötti. 3 csatánként beakad neki 2 citadella 20 km-ről és meg van győződve h ezt kell csinálni
Bezzeg ha Hipperrel én tartom a 15km távolságot akkor retard fasz vagyok és menjek be capre öljem le a DDket:)
Most eljutottam oda, h chat off a csata elején. A fubumat zavarta rá egy okos BB a Bensonra és addig nyagatott míg megtettem. Persze az én lövéseimen kívül egy lövést sem kapott így meg azért elég egyesélyes küzdelem, de ezt nem fogja fel.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.