Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27612 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nos elértem a rank2-öt:) első csata 3DD 3 CA 1 BB... enemy: 3 Chapayev :D:D Az egyik elbujt egy sziget mögöt odamentem 2km-ről megtorpedoztam Fubukival.... és ennyi volt a meccs :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27613 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés
En is ranked 10-be ertem tegnap, van meg egy honapom buveszkedni. Az a gond, hogy nincs meg t10-es hajom igy a rank 1 elerhetetlen jelenleg. Ha ezen fog mulni kihuzok egyet dublonnal... :woohoo:

Egy 8-assal megyek csak, Tirpitzzel. Most ertem el azt a szintet, ahol mar erezhetoen csokken a retardok aranya. A nyero taktika nekem a kovetkezonek tunik, altalaban van 2 DD. A tarsasagnak a messzebb levo / szigetesebb cap kor fele kell menni es azt befoglalni, azt konnyebb vedeni, a nyilt terepen levot meg tamadni. Amikor elindulunk a masik fontos, hogy 1 DD menjen a nyilt cap korre hatha be tudja foglalni, szerencse / nem megy arra senki / lerendezi a masik DD-t. Ha gyorsabb a foglalas igy, szerencses esetben mindket köré es nincsenek idiotak / kamimazeek / rambok, a meccs mar el is dolt, meg van nyerve. Felvaltva hullanak a hajok, tobb pont, 1000 nyer.

Nekem ugy tunik ez a nyero taktika.

Több
8 éve 1 hónapja #27614 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Leopardusz, kellemes meglepetés volt felfedezni egy ismerős nevet a csatában :)
Azért Amagival tudok jobb köröket is menni, mint akkor :)

1-2 napja nagyon szívok Amagival, éppenhogy elindul a csata, már kapom a salvoákat (még a kazánok se mennek teljes gőzzel :( ), a csata első pár percében már el kell vonulnom tüzet oltani, meg HP-t visszatölteni (1-2 Hp visszatöltés el is megy az első 5 percben sokszor :( )
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

• Krisztian
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 1 hónapja #27617 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Kérdés
Javítsatok ki, ha tévednék, de a rank1-hez szerintem nem kell t10-es hajó. Megkapod, és utána tudsz játszani t10-el, amire van az a +2 küldetés.

Mydgard írta: En is ranked 10-be ertem tegnap, van meg egy honapom buveszkedni. Az a gond, hogy nincs meg t10-es hajom igy a rank 1 elerhetetlen jelenleg. Ha ezen fog mulni kihuzok egyet dublonnal... :woohoo:

Egy 8-assal megyek csak, Tirpitzzel. Most ertem el azt a szintet, ahol mar erezhetoen csokken a retardok aranya. A nyero taktika nekem a kovetkezonek tunik, altalaban van 2 DD. A tarsasagnak a messzebb levo / szigetesebb cap kor fele kell menni es azt befoglalni, azt konnyebb vedeni, a nyilt terepen levot meg tamadni. Amikor elindulunk a masik fontos, hogy 1 DD menjen a nyilt cap korre hatha be tudja foglalni, szerencse / nem megy arra senki / lerendezi a masik DD-t. Ha gyorsabb a foglalas igy, szerencses esetben mindket köré es nincsenek idiotak / kamimazeek / rambok, a meccs mar el is dolt, meg van nyerve. Felvaltva hullanak a hajok, tobb pont, 1000 nyer.

Nekem ugy tunik ez a nyero taktika.

Több
8 éve 1 hónapja #27618 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

Hipper23 írta: Ez így van:) BB-közt a van a legnagyobb arányban gyenge játékos. Azért megy BB-vel. Sniperezget Bismarckkal és osztja a többieket mert azt hiszi azért maradt ő életben a végéig mert annyira ügyes. Aztán az XP listán meg utolsó vagy az elötti. 3 csatánként beakad neki 2 citadella 20 km-ről és meg van győződve h ezt kell csinálni :)

Bezzeg ha Hipperrel én tartom a 15km távolságot akkor retard fasz vagyok és menjek be capre öljem le a DDket:)

Most eljutottam oda, h chat off a csata elején. A fubumat zavarta rá egy okos BB a Bensonra és addig nyagatott míg megtettem. Persze az én lövéseimen kívül egy lövést sem kapott így meg azért elég egyesélyes küzdelem, de ezt nem fogja fel.

Ez mondjuk pont nincs így...A DD játékosok 90%-a azt se tudja merre áll arccal előre. Füstöt fogalma sincs mikor, kire hova kell elhelyezni. Csak bóklászik agyatlanul a térképen. Sajnos sokszor még R5 alatt is..kabaré..

Több
8 éve 1 hónapja #27619 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

Krisztian írta: Javítsatok ki, ha tévednék, de a rank1-hez szerintem nem kell t10-es hajó. Megkapod, és utána tudsz játszani t10-el, amire van az a +2 küldetés.

Így van. ;)
Nah, egy hét 7-8 közötti ugrálás után megérkeztem rank 5-re :
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Benign_Wolf33, Szete58, Nik0nosz

Oldalmegjelenítési idő: 0.283 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.