Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27531 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: Akor itt jön az alap kérdés:mi értelme a raked csatáknak?Menyiben mutatja meg milyen jo vagy ha minden balfék eljuthat az elejére(köztük én is)ha a csapat elviszi odáig.Az egész egy random csata csak kevesebb hajoval.Ugyhogy gj WG.

Az semmiképpen, hogy azt mutassa ki mennyire jó játékos. Viszont ami jó benne a Tier azonos hajók és mint ilyen tud jó lenni meg a dinamikus csaták. De akinek fontos az előre jutás is az bizony simán idegbaj kap ettől. Ezért megértem azokat akik mérgelődnek rajta, én csak az előbbi két ok miatt játszom igazán, ezért annyira nem zavar a dolog sőt inkább röhögök rajta mekkora maflák vannak benne. :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27532 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: Akor itt jön az alap kérdés:mi értelme a raked csatáknak?Menyiben mutatja meg milyen jo vagy ha minden balfék eljuthat az elejére(köztük én is)ha a csapat elviszi odáig.Az egész egy random csata csak kevesebb hajoval.Ugyhogy gj WG.

kb.
én napi max 2-3 csatát megyek rankedbe, utána lépek farmolni wotba. így egyiket sem utálom meg annyira, hogy visszamenjek cs:gozni xD

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27537 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én már csak röhögök ezeken a meccs előtti beírásokon: "prio Chapayev", "prio Kutuzov", "prio enemy DDs" valamikor mindhármat beírják :D Aztán mi van, ha az enemy normális? Chap valami fedezékből radarozgat, Kutuzovot nem látod meg a meccs második feléig, a DD-ket meg amúgy is mindenki lövi ha látja:)

Másik a BBk rinyálása a füstért, ami még elemegy, de ha nem kap akkor meg anyázik. Persze közben a faszért nem keppel a DD, a faszért nem öli az ellenséges DD-t a DD és közbe még pakolgassa a füstjét a BBkre :) Oké Fubuval adom az első füstömet mert nekem annyira nem kell mint egy Bensonnak, de könyörgöm, ha capharcba küldi a DD-t akkor ne várja már el h elpazarolja a füstjét.

Most már olyan szinten megy a rinya a füstért legalábbis rank 5 alatt, hogy hihetetlen. Nem mondom láttam már jó csapatot nagyon faszán oldani meg füstel a meccset, de azért jellemzőbb a vakra füstölés meg a tuti torpedo csapda füstölés.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Hipper23 által.

Több
8 éve 1 hónapja #27538 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés

Én mostanában szinte csak rankedet megyek. A 200 csata felé közelítek ebben a szezonban, és azért amikor visszamegyek randomozni pár kört azért az ég és föld. Jó mondjuk rank5 alatt vagyok egy ideje és itt is vannak bénák (még magamat se sorolnám a jók közé), de messze jobb a a játék mint randomban. Sokkal hamarabb büntetik, ha hibázol pontosabban lőnek, ritka az ész nélkül térkép szélén csámborgó ember, jobban figyelnek a torpedokra és még sorolhatnám. Persze itt is vannak kutyaütő csapatok, de messze nem annyi mint randomban.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 1 hónapja #27539 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Én is szinte csak azt tolom. Még egy csillag kell a 11-hez, de most kicsit pihi. A Tirpitz-el ezalatt átképeztem a König kapitányt, a német BB ággal el vagyok maradva. Az utolsó csillagot megpróbálom a Kutuzovval, abban jobban bízom.

Több
8 éve 1 hónapja #27540 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Jelentem: r11. Csapajev et. lovastengerészete összelőtt egy hármas sorozatot. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Oldalmegjelenítési idő: 0.288 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.