- Köszönetek: 752
Az semmiképpen, hogy azt mutassa ki mennyire jó játékos. Viszont ami jó benne a Tier azonos hajók és mint ilyen tud jó lenni meg a dinamikus csaták. De akinek fontos az előre jutás is az bizony simán idegbaj kap ettől. Ezért megértem azokat akik mérgelődnek rajta, én csak az előbbi két ok miatt játszom igazán, ezért annyira nem zavar a dolog sőt inkább röhögök rajta mekkora maflák vannak benne.vcsaba1968 írta: Akor itt jön az alap kérdés:mi értelme a raked csatáknak?Menyiben mutatja meg milyen jo vagy ha minden balfék eljuthat az elejére(köztük én is)ha a csapat elviszi odáig.Az egész egy random csata csak kevesebb hajoval.Ugyhogy gj WG.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vcsaba1968 írta: Akor itt jön az alap kérdés:mi értelme a raked csatáknak?Menyiben mutatja meg milyen jo vagy ha minden balfék eljuthat az elejére(köztük én is)ha a csapat elviszi odáig.Az egész egy random csata csak kevesebb hajoval.Ugyhogy gj WG.
vcsaba1968 írta: Akor itt jön az alap kérdés:mi értelme a raked csatáknak?Menyiben mutatja meg milyen jo vagy ha minden balfék eljuthat az elejére(köztük én is)ha a csapat elviszi odáig.Az egész egy random csata csak kevesebb hajoval.Ugyhogy gj WG.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.