Prémium csatahajók

Több
7 éve 10 hónapja #31253 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

VoiceOfTheVoiceless írta: Range-elés elég jól megy minden hajón, de úgy érzem itt valami nincs teljesen oké a célzással, mert a papíron bitang pontosság helyett ilyen 1-2 overpen-es sorozataim vannak vele legtöbbször még közeli célpontokra is. És ez az általános. Használom rajta a pontosság növelést, bár az első 10 csatában a toronyforgás rásegítő volt rajta, de nem láttam sok értelmét azt használni.

szerintem a pontosságnak nincs köze az overpenhez. a pontosságnövelés a szórást csökkeni, tehát ha jól célzol, nagyobb eséllyel találsz. ha találsz, attól az még lehet overpen, de egyetértek azzal, hogy ezt az overpent kicsit nagyvonalúan kezeli a wg.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja #31335 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Videókban én is azt láttam, hogy szépen egy helyre küldi a lövedékeket, de tényleg lehetett valami nerf szerűség, mert nálam nem ilyen a szóráskép. Mindenesetre nem rossz hajó, de kicsit többet vártam tőle.

Pontosságnak olyan szinten van köze az overpenhez, hogy mondjuk a vízvonalat célzod, de a felépítményt találod el. Elismerem nem csak a szórásnak a hibája ez a dolog, hanem az enyém is, mert nem mindig kalkulálom bele azt, hogy dúrván egy másodperccel később érnek oda a lövedékei mint a többi csatahajóénak (kivéve Norca, mert az egy szar :P ), és lehet hogy mondjuk közben közeledik is felém a hajó, és ezért megy kicsit fölé a lőszer. Viszont a közelre való célzáskor egy rejtély ez a dolog.

Több
7 éve 10 hónapja #31362 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Mi a franc ez a polip festés?

Valamiért azt hittem elsőnek, hogy NC-classos, annyira hasonlít rá (Arizonara is rávágtam volna, hogy New Mexico testvérhajója)
Mellékletek:

Több
7 éve 10 hónapja #33183 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Az öreg hölgy az én kikötőmbe is beállt, leginkább az okból, hogy ez évben várható az angol csatahajó ág, szóval egy jól képzett kapitány jól jöhet. Az első csata komoly kétségeket támasztott bennem. Egy picit átgondoltabban játszottam és lőn... jó kis hajó ez :love:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, llw99

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #33220 Írta: kosa78
kosa78 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Na ez jó kőr volt és megint csak egyedül.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja kosa78 által.

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #33221 Írta: kosa78
kosa78 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ez meg lemaradt.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja kosa78 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Szete58, llw99, BigaC

Oldalmegjelenítési idő: 0.310 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.