Prémium csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja #31030 Írta: Davidhun43
Davidhun43 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

VoiceOfTheVoiceless írta: Üdv!
Új 6-os Japán prémium csatahajó a láthatáron. A nagato testvérhajója a Mutsu . Ez lesz az első hajó tier 6-ban 400mm feletti ágyúkkal. Ráadásul ez még kap 2 szimpla 7km-es minekaze torpedókat oldalra. Az ára ha minden igaz 7000 gold körül lesz. Szerintem elég használható gép lesz, de hátrány a nagy rudder shift time és a szinte 0 légvédelem. Mit gondoltok róla?

Azt hogy majd meglátjuk élesben :silly:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 11 hónapja #31042 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Már az mert nem látom...:)
Am jó tanulópénz volt. Attól még hogy prémium, meg ódákat zengenek róla, nem mindenki tud vele jól bánni.
Ami nem megy ne erőltessük....

hopp
Akkor lehet nem kéne játszanom?! :blink:

GaiusHun írta:

Hellgor70 írta: Kár volt pénzt adni érte... ;)
Mondjuk a délután se semmi....:)
Nekem baromira nem jött be...:/
PÁPÁ

Jó hajó az :lol:

Több
7 éve 11 hónapja #31044 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Meglehet :lol:

De egy fordulás modul is csodákat tehet... :P

Több
7 éve 11 hónapja #31087 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
A Scharnhorstot tudom ajánlani. A jóval erősebb Tirpitz-nél is jobban teljesít nálam.

Több
7 éve 10 hónapja #31241 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Srácok, ti miket használtok a Warspite-on?
Mert megmondom őszintén elég szenvedősen megy vele a játék. Vannak vele jó csatáim, de a legtöbben vagy nem tudok eleget sebezni, vagy pár ezresével szedem össze a sebzést vele. Eddig van vele 55,5k átlagom 21 csata alatt, és 67% győzelmi arány. A győzelmi arány oké, de a sebzés eléggé hullámzó. kb. tűrhető csatára jön egy 10-20 ezer sebzéses, mert egyszerűen nem találok el semmit, vagy alig sebzek. 4km-re tőlem az egyhelyben álló cirkálóba 1db 1100-as overpen sikerült full salvo-ból, és nem igazán ehez vagyok szokva. Range-elés elég jól megy minden hajón, de úgy érzem itt valami nincs teljesen oké a célzással, mert a papíron bitang pontosság helyett ilyen 1-2 overpen-es sorozataim vannak vele legtöbbször még közeli célpontokra is. És ez az általános. Használom rajta a pontosság növelést, bár az első 10 csatában a toronyforgás rásegítő volt rajta, de nem láttam sok értelmét azt használni. Kerülöm vele a nyílt tengert inkább közelharcot keresem szigetek között, mert messzire nem érzem hatásosnak.
Mellékletek:

Több
7 éve 10 hónapja #31248 Írta: LAC1902
LAC1902 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

VoiceOfTheVoiceless írta: Srácok, ti miket használtok a Warspite-on?
Mert megmondom őszintén elég szenvedősen megy vele a játék. Vannak vele jó csatáim, de a legtöbben vagy nem tudok eleget sebezni, vagy pár ezresével szedem össze a sebzést vele. Eddig van vele 55,5k átlagom 21 csata alatt, és 67% győzelmi arány. A győzelmi arány oké, de a sebzés eléggé hullámzó. kb. tűrhető csatára jön egy 10-20 ezer sebzéses, mert egyszerűen nem találok el semmit, vagy alig sebzek. 4km-re tőlem az egyhelyben álló cirkálóba 1db 1100-as overpen sikerült full salvo-ból, és nem igazán ehez vagyok szokva. Range-elés elég jól megy minden hajón, de úgy érzem itt valami nincs teljesen oké a célzással, mert a papíron bitang pontosság helyett ilyen 1-2 overpen-es sorozataim vannak vele legtöbbször még közeli célpontokra is. És ez az általános. Használom rajta a pontosság növelést, bár az első 10 csatában a toronyforgás rásegítő volt rajta, de nem láttam sok értelmét azt használni. Kerülöm vele a nyílt tengert inkább közelharcot keresem szigetek között, mert messzire nem érzem hatásosnak.

Nálam is felemás. Egy leárazáskor vettem meg én, és van egy olyan érzésem, hogy egy akkori (vmikor nyáron) frissítéssel kaphatott egy nerf-et. Korábbi videókon szinte döntötte a citadellákat, meg ódákat zengtek a pontosságától. Hát én ezt ritkábban tapasztaltam, persze lehet nem tanultam meg vele játszani.
Viszont nagyon jól gyújt. Egy csatában ("két testvér" térképen) a csapat nagy része elpárolgott jobbra, ellenfél T6 csatahajói meg balról jöttek. Páran próbáltuk feltartani őket. Futás közben felváltva lőttem őket HE-vel, hát a végén brutál tűzkár jött össze, szépen lerongyolódtak és a néhány visszaforduló csapattárssal bedaráltuk őket. Másik előnye a durva javító fogyóeszköz. Nagyon könnyen lehet vele Dreadnought plecsnit szerezni. Még a másodlagos tüzérsége is jó - a saját tier-ben.

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.