- Köszönetek: 4
VoiceOfTheVoiceless írta: Üdv!
Új 6-os Japán prémium csatahajó a láthatáron. A nagato testvérhajója a Mutsu . Ez lesz az első hajó tier 6-ban 400mm feletti ágyúkkal. Ráadásul ez még kap 2 szimpla 7km-es minekaze torpedókat oldalra. Az ára ha minden igaz 7000 gold körül lesz. Szerintem elég használható gép lesz, de hátrány a nagy rudder shift time és a szinte 0 légvédelem. Mit gondoltok róla?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
GaiusHun írta:
Hellgor70 írta: Kár volt pénzt adni érte...
Mondjuk a délután se semmi....
Nekem baromira nem jött be...
PÁPÁ
Jó hajó az
VoiceOfTheVoiceless írta: Srácok, ti miket használtok a Warspite-on?
Mert megmondom őszintén elég szenvedősen megy vele a játék. Vannak vele jó csatáim, de a legtöbben vagy nem tudok eleget sebezni, vagy pár ezresével szedem össze a sebzést vele. Eddig van vele 55,5k átlagom 21 csata alatt, és 67% győzelmi arány. A győzelmi arány oké, de a sebzés eléggé hullámzó. kb. tűrhető csatára jön egy 10-20 ezer sebzéses, mert egyszerűen nem találok el semmit, vagy alig sebzek. 4km-re tőlem az egyhelyben álló cirkálóba 1db 1100-as overpen sikerült full salvo-ból, és nem igazán ehez vagyok szokva. Range-elés elég jól megy minden hajón, de úgy érzem itt valami nincs teljesen oké a célzással, mert a papíron bitang pontosság helyett ilyen 1-2 overpen-es sorozataim vannak vele legtöbbször még közeli célpontokra is. És ez az általános. Használom rajta a pontosság növelést, bár az első 10 csatában a toronyforgás rásegítő volt rajta, de nem láttam sok értelmét azt használni. Kerülöm vele a nyílt tengert inkább közelharcot keresem szigetek között, mert messzire nem érzem hatásosnak.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.