- Köszönetek: 405
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
VoiceOfTheVoiceless írta: Üdv!
Új 6-os Japán prémium csatahajó a láthatáron. A nagato testvérhajója a Mutsu . Ez lesz az első hajó tier 6-ban 400mm feletti ágyúkkal. Ráadásul ez még kap 2 szimpla 7km-es minekaze torpedókat oldalra. Az ára ha minden igaz 7000 gold körül lesz. Szerintem elég használható gép lesz, de hátrány a nagy rudder shift time és a szinte 0 légvédelem. Mit gondoltok róla?
Ez a játék arról híres hogy a társak segítik a bb-ket.....vonKurz írta:
VoiceOfTheVoiceless írta: Üdv!
Új 6-os Japán prémium csatahajó a láthatáron. A nagato testvérhajója a Mutsu . Ez lesz az első hajó tier 6-ban 400mm feletti ágyúkkal. Ráadásul ez még kap 2 szimpla 7km-es minekaze torpedókat oldalra. Az ára ha minden igaz 7000 gold körül lesz. Szerintem elég használható gép lesz, de hátrány a nagy rudder shift time és a szinte 0 légvédelem. Mit gondoltok róla?
elég xarul hangzik. kicsi pályák vannak lent, sok szigettel, ez meg nem fog tudni kanyarogni. de nem nagyon fog ott menni, 90%-ban tier7-8-ban fog menni... tier6-8 kozott rengeteg a CV, lényegében van minden meccsen. ez meg nagy lesz, kövér, és kizárolag a társai joindulatára lesz bizva, hogy megvédik-e repulok ellen...
+ lényegében ingyen adtak Kamikazet mindenkinek, nekem azert nincs, mert egy honappal kesobb regiztem a gyongyokert, de most ingyen kap mindenki hatos japant a kuldikbol, egy Shinonomet.
persze lesz akinek 1 honap alatt lesz meg, aki meg keveset jatszik/xarul, annak meg 1 ev mulva. de nagyjabol mindenkinek lesz egy hatos japan romboloja, Shimabol jott kapitannyal...
nagy kulonbseg, hogy uj hatosrol beszelunk, vagy olyanrol, akibe vissza lehet barmikor ultetni egy veteran kapitanyt, szal lesz mindenkinek egy 9 torpedoval szerelt 6,3 km koruli spot tavval es ugy remlik 8km-s hatosugarral szerelt kis joszaga, meg a nem tul mobil Nagato abban a tierben, ahol meg nincs radar... nem vágyom rá. kicsit sem ...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.