- Köszönetek: 1654
Jó volt az a másfél percen belüli 4 killPzPuma írta: Friedrich totális vereségből győzelem :
Sebzés nem nagy szám de a csata vége(megfordítása) kiválóra sikerült
Videó (10. perctől érdemes nézni) :
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nem pontatlan, én voltam béna de inkább rng, főleg annak tekintetében hogy a nürnberget kapásból fullról kikaptam ill ahogy a takao is merült.leopardusz írta: De előtte a sortüzekből nagyon kevés talált, ennyire pontatlan a Friedrich?
S a másik amit észrevettem, egyetlen repcsire se akasztottál kijelölést, nem szoktad használni?
PzPuma írta: A pontatlanság kapcsán még annyit(és ezt nem vitaindítónak szánom) hogy sok csatában megfigyeltem hogy a csata elején lőhetek és célozhatok én akármilyen jól, pontosan körbelövöm az ellent, lepattanó hegyek stb
Majd a csata vége fele hirtelen citadellák, jó sebzések, pontos találatok....(vagy épp fordítva)
De ez van, ez egy játék.
X aktás eset ? nem minden csata fejeződik be pár km-n.vonKurz írta: a fordítottra nincs magyarázat, de az elején főleg BB-vel messziről óvatoskodik az ember. a végén bármilyen tierről beszélünk minimum 5km-rel közelebbről...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.