Német csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja #30377 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

PzPuma írta: Friedrich totális vereségből győzelem :

Sebzés nem nagy szám de a csata vége(megfordítása) kiválóra sikerült :cheer:
Videó (10. perctől érdemes nézni) :

Jó volt az a másfél percen belüli 4 kill :cheer:
De előtte a sortüzekből nagyon kevés talált, ennyire pontatlan a Friedrich?
S a másik amit észrevettem, egyetlen repcsire se akasztottál kijelölést, nem szoktad használni? ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #30382 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német csatahajók

leopardusz írta: De előtte a sortüzekből nagyon kevés talált, ennyire pontatlan a Friedrich?
S a másik amit észrevettem, egyetlen repcsire se akasztottál kijelölést, nem szoktad használni? ;)

Nem pontatlan, én voltam béna :cheer: de inkább rng, főleg annak tekintetében hogy a nürnberget kapásból fullról kikaptam ill ahogy a takao is merült.
Dehogynem, folyamatosan jelöltem :huh: másképp nem úszom a végét(BB-CA al amint a közelemben van repülő,AA kijelölés), de látható is hogy kémlelem az eget mikor elindultunk a cv felé. ;) ( hogy a jelölés miért nem látszik passz)
A 2 rombolót is jelöltem az sem látszik, de ez legyen a legkevesebb.
Sebzés ide vagy oda jó csata volt, nekem tetszett. :cheer: (és szerintem ez a lényeg)

A pontatlanság kapcsán még annyit(és ezt nem vitaindítónak szánom) hogy sok csatában megfigyeltem hogy a csata elején lőhetek és célozhatok én akármilyen jól, pontosan körbelövöm az ellent, lepattanó hegyek stb
Majd a csata vége fele hirtelen citadellák, jó sebzések, pontos találatok....(vagy épp fordítva)
De ez van, ez egy játék.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja PzPuma által.

Több
7 éve 11 hónapja #30384 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A rombolókon látszott a jelölés, vagyis ugy láttam. de akkor rendben :)
gondolom a csata elején még másnaposok az éjszakai dorbézolás után az embereid.. :evil: :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma

Több
7 éve 11 hónapja #30385 Írta: PzPuma
Valahogy úgy :cheer: de a végére csak sikerült őket gatyába rázni. :P

Több
7 éve 11 hónapja #30388 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

PzPuma írta: A pontatlanság kapcsán még annyit(és ezt nem vitaindítónak szánom) hogy sok csatában megfigyeltem hogy a csata elején lőhetek és célozhatok én akármilyen jól, pontosan körbelövöm az ellent, lepattanó hegyek stb
Majd a csata vége fele hirtelen citadellák, jó sebzések, pontos találatok....(vagy épp fordítva)
De ez van, ez egy játék.

a fordítottra nincs magyarázat, de az elején főleg BB-vel messziről óvatoskodik az ember. a végén bármilyen tierről beszélünk minimum 5km-rel közelebbről...

már nagyon régen írtam azt, hogy a Colorado egy sniper hajó, pont azért mert nagyon savazták, a Kongo meg amit dícsértek xart se találl el. aztán azt mondták azt is tegyem hozzá, hogy mivel a Kongoval 20km-ről kísérletezgettem a játék elején, a Coloval meg 14-15km-ről hónapokkal késobb... :)

Több
7 éve 11 hónapja #30391 Írta: PzPuma

vonKurz írta: a fordítottra nincs magyarázat, de az elején főleg BB-vel messziről óvatoskodik az ember. a végén bármilyen tierről beszélünk minimum 5km-rel közelebbről...

X aktás eset ? :) nem minden csata fejeződik be pár km-n.

Oldalmegjelenítési idő: 0.298 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.