- Köszönetek: 3
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Vary írta: Hát lehet, hogy ugyan az a cég, de a csapat aki csinálja nagyon más mint akik a wot-ot csinálják. Én eddig kellemesen csalódtam bennük. Nem mondom hogy tökéletes a játék persze vannak hibáik, de eddig az a tapasztalat mintha tanultak volna a wot-nál elkövetett hibáikból...persze nagy esély van rá hogy ez is a wot sorsára jut majd idővel, de azért Én bizakodó vagyok
Más, azért jelen állás szerint a Német "mindent páncélozunk amit csak lehet" hozzáállása elég rendesen bevált. Mert bár (még)nincs Tirpitz-em , de ami videókat eddig láttam(és az nem kevés) az alapján nagyon jól bevált ez a módszer.Persze vágom ez nem szimulátor, de azért még is csak feltűnő a különbség..legalább is szerintem. Szerintetek??
VIZIKANDÚR írta: Vary,-Bizakodó vagyok én is... De ami a páncélzatot illeti már egy másik hozzászólásomban jeleztem,hogy az 5-ös szintű KONGO-mal amortizáltam szegényt(Tirpitzet)..és a Bismarkot!!...Sőt mindkettőből be is gyűjtöttem a trófeákat... Ha én ezt megtudtam csinálni..akkor a nagyobb hajókkal pl,-8-9 10-esekkel simán megteszik....
Vary írta: Én még nem találkoztam Tirpitz-el a játékba. igaz csak 6-os szintnél járok csak, sajnos sokkal kevesebb időt tudok játszani mint szeretnék, bár lehet párom másképpen látja ..na ez már más téma. Szóval persze ez is benne van a pakliba, nem is azt mondom hogy legyőzhetetlen, csak tényleg nagyon nagyon sok videót néztem már meg, és tudom ez nem olyan mintha Én magam játszanék vele, de azért ezekből is nagyon sok dolgot lehet leszűrni, Én úgy látom ez a hozzáállás,legalább is itt a játékba jobban bevált.
Patrik ex írta:
Bard9999 írta:
VIZIKANDÚR írta: Nehogy a végén ugyan abba a hibába essenek mint a tankos verziójukban...
Abba fognak. Mitől lenne ez más? Ugyan az a csapat és mint a játékban látható a mentalitás is. Ott lánctalp mánia volt, mert a fehér orosz szerint a lánctalp lövöldözésről szóltak a páncélos harcok. Itt kormánylapát és hajócsavar mánia van, mert szerintük a tengeri harcok erről szóltak. A Többi hasonló marhaságról már ne is beszéljünk.
Tehát ne reménykedj, inkább szokj hozzá és játszd így ahogy van.
Ezt nem nevezném mániának. Hogy miért? Azért mert a való életben is le tudták lőni egymás lánctalpát. Mint ahogy egy hajó kormány lapátját is ki lehet iktatni, lásd Bismarck. Sőt könnyen meg eshet hogy egy jól irányzott lövés tönkrevágja a kazánokat.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.