- Köszönetek: 49
vcsaba1968 írta: Arra céloztam miért raknának be egy elsövilágháborus páncálos cirkálot amikor más nemzeteknél is olyan hajok vannak amik csak tervben léteztek.Bizonyára vannak német tervrajzok is egy 90000 tonnás csatahajo terveiröl már hallotam, miért nem lennének cirkálo tervek is?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vcsaba1968 írta: Jut eszembe a 30cm-es ágyuk kizárják a Hindenburgot a cirkálok közül.
Pontosan ez egy csatacirkálo tehát a BB-k közt a a helye.Patrik ex írta:
vcsaba1968 írta: Jut eszembe a 30cm-es ágyuk kizárják a Hindenburgot a cirkálok közül.
Innen puskáztam amúgy. en.m.wikipedia.org/wiki/SMS_Hindenburg
Itt csata cirkálót írnak. Egyre érdekesebb a dolog. Akkor ki lehet jelenteni hogy nem ő fog szerepelni mint tizes. Vagy?
VIZIKANDÚR írta: Patrik ex,-No azért nagyon ne legyünk meglepve srácok!...A wot-ban is simán összerakják a 30-as 40-es évekbeli páncélosokat a 60-70-es évekbeli tankokkal!..Minden lelki ismeret furdalás nélkül!...Akkor itt miért lenne más?!..Erre rájön még "tejszínhab" gyanánt a csak "tervrajzként" létezett hajók is...(meg tankok is)...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.