Német csatahajók

Több
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #40141 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
ok, köszi a lehetőséget ... bár nem tudom mi jó abban, ha ő összelő 200k dmg én meg 47k - t ? :P ;)

szerk.

Nem adom el az FDG - t, Nem adom el az FDG - t, Nem adom el az FDG - t, .... :pinch: :S :angry: :sick:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja Sith7 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 5 hónapja #40147 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Graf Spee. Nincsenek premium hajóim, csak pár régi, amit már szétnerfeltek. Kamikaze R meg van ugyan, de nagyon gyengén tudok vele játszani. Alig hoz valamit a konyhára. A Graf Spee mert azért kedvenc, vagy valami hasonló, mert jelenleg azzal húzom a T10 bémet BB kapitányát, másrészt még mindig tud meglepetést okozni az ellenfelek körében. Gyakran lenézik, vagy túl könnyedén átsiklanak a tudása felett. Nos az ilyenek gyorsan süllyednek. Még mindig öröm vele játszani.

Már az megéri, mikor oldalanként 4-5 romboló van benn és abból kettőt is sikerül kicsapni az első percekben. Csata végéig biztosan nem porosodik a közös chat, mert végig irogat a romboló(k) kapitánya.
Pedig semmi érdemleges nem történt. Időben HE-t töltöttem és a megfelelő pillanatban Salvo. A romboló meg robban.

Több
7 éve 5 hónapja #40149 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Remélem holnap jobban fog menni Grobeval, 32k damage win, 76k lose, Focus ellen sokra nem megyek, ha Kurfürt és Hindenburg lő, meg gondolom yamato vagy NC volt még :S

Egyszer egy main gun vagy secondary buffnak örülnék vele kapcsolatban.

Több
7 éve 5 hónapja #40168 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
alakul ... B)

Mellékletek:

Több
7 éve 5 hónapja #40173 Írta: bontottcsirke
bontottcsirke válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Grievous írta: Remélem holnap jobban fog menni Grobeval, 32k damage win, 76k lose, Focus ellen sokra nem megyek, ha Kurfürt és Hindenburg lő, meg gondolom yamato vagy NC volt még :S

Egyszer egy main gun vagy secondary buffnak örülnék vele kapcsolatban.

Buffot szeretnél az FDG-re? :blink:

Több
7 éve 5 hónapja #40182 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Egy max 11.6km-es secondary nem lenne rossz, csalódás hogy max annyid lehet, mint egy bismarck/tirpitznak :D

Kezd visszajönni a luckom, csak kutuzov campernek nevezett, mert megkerültem egy szigetet és nem rongyoltam neki a másik oldalt az ellennek. Mintha Grobe alkalmas lenne arra, hogy bírja 5-6 haj össztűzét AP-HE lövedékek ellen,

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.290 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.