Német csatahajók

Több
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #39978 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Pedig érdemes kifejleszteni a német T10 BB-t. Nézz rá a statomra. Közepes játékos vagyok, ezért érdekes a T9 és a T10 német BB sebzése nálam. Jó kiinduló pont lehet, hogy rábeszéld magad a fejlesztésre.

Rengeteget számít, hogy nem két, hanem három ágyú van tornyonként. Így is gyakran birka csapattal kell menni, de legalább akit megszór ez a hajó, az meg van szórva.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja Trucker39 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7, leopardusz, Jaszon

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 5 hónapja #40072 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Azt hiszem folytatom az FDG - t B)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 5 hónapja #40080 Írta: bontottcsirke
bontottcsirke válaszolt a következő témában: Német csatahajók
91k- 100k között van az átlag sebzés német tízes csatahajóval a szerveren . Afölött vannak akik igazán jól használják.
+ Nem értem miért szidjátok annyiszor a kilences német hajót.......

Több
7 éve 5 hónapja #40082 Írta: Sith7
Én átlagos játékos vagyok, Yamato - val is csak 70k az átlagom, igaz az volt az első 10 -es hajóm, és akkor még másképp is játszottam

Azt mondtam magamnak, ha ezzel is hozom a 70k -t, akkor folytatom az ágat

Miért szidjuk a 9 -est ?

Szór, ha betalál, akkor meg 1160 ... itt a legkisebb sebzésem 5k dmg volt, ha oldalt fodult valaki, akkor meg még durvább pl. Izumo kapott 24k - t, Montana 18k - t, Yamato, másik GK szemből 8-9k ... de lehet csak az RNG volt velem ? B)

Ezek után gyorsan mentem egyet FDG - vel a rendes szerveren, igaz 90k -s csata lett végül, de nem éreztem benne annyira az erőt, mint a GK - ban ... mondjuk van még időnk összecsiszolódni, mire a 255k xp meglesz :sick:

Több
7 éve 5 hónapja #40090 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nekem is a szórással van a bajom, azért 10km-ról misselni egy Kurfürtöt... (jó, szemből állt, de akkor se kicsi....) Meg Moskvaról szokásosan lepattanni (mármint CA-ról).

Nem tudom, Izumo lehet egy csöppet jobb Grobenál, így érzésre, Iowaval nem mentem, de NC-t néha utálom, hogy amcsi gunja van :unsure:

Több
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #40092 Írta: Sith7
Iowa most meg lett erősítve, annyira már nem nyeli a cit -et, legalábbis a patch óta nem lőttem neki egyet se, Izumo - t átléptem pár csata után, Iowa kifejlesztve, de még nincs megvéve.

Igen, a CA - k azok nagyon kemények az FDG - nek. Tirpitz , Bismarck tolja beléjük a cit -eket, FDG megy jó esetben ad egy 4k dmg - t, de inkább 1160 ... a CA meg vígan gyújtogat közben. :S
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja Sith7 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.329 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.