Német csatahajók

Több
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #40097 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Én Izumoval sokáig elvoltam, egy ideig a sebzés rekordomat tartotta, meg warships.com meg azt írja első számú hajómnak Xd
200 csata, wtf

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja Grievous által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 5 hónapja #40101 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Izumóval semmi bajom, Iowával is elvagyok, FDG, amilyen tempóban evezgetek, tán a nyár közepére lesz meg... itt szerintem sokaknak pszichikailag akad be valami... mindenki - bár ismerek néhány kivételt - rohan a nagyvasakért, köll a Jamató, a Montana... stockként sír, pár csata után anyázik, aztán ha megvan a nagyvas, vért izzad - itt szintén tisztelet a kivételnek! - mire a kezére igazgatja. A tanulópénzt meg kell fizetni, nagyon más kategória a nagyhajók világa!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, vonKurz, Lajler, BigaC, Jaszon

Több
7 éve 5 hónapja #40102 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ez kell ide és nincs probléma.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Több
7 éve 5 hónapja #40105 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
....
Yuugumoba löttem 5k-t, schorc-ot nem bírtam eltalálni 12km-ről, Amagiről meg pattantam, ok.

És miért ne nyernénk...

Előtte készült kép

200k, oh jesus
Mellékletek:

Több
7 éve 5 hónapja #40107 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók
ezek a 200K feletti XP-k T9-T10 között kezdenek elriasztani a játéktól. nem biztos, hogy még egy fél évet akarok a többi X-esért játszani...

Több
7 éve 5 hónapja #40109 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Szete58 írta: Izumóval semmi bajom, Iowával is elvagyok, FDG, amilyen tempóban evezgetek, tán a nyár közepére lesz meg... itt szerintem sokaknak pszichikailag akad be valami... mindenki - bár ismerek néhány kivételt - rohan a nagyvasakért, köll a Jamató, a Montana... stockként sír, pár csata után anyázik, aztán ha megvan a nagyvas, vért izzad - itt szintén tisztelet a kivételnek! - mire a kezére igazgatja. A tanulópénzt meg kell fizetni, nagyon más kategória a nagyhajók világa!

Értem a célzást ... :)

Játékbeli nevem nem titok, több képet is tettem már be ide a fórumra , a különböző stat oldalakon látszik az átlag alatti teljesítményem. Ez nem titok, tény.

Viszont az is tény, hogy Bayern, Gneisenau, Tirpitz, Bismarck, és GK kapitányaként is hozom a „kíváló” teljesítményemet, de FDG – vel nem tudom hozni ... akkor bennem van a hiba, vagy a hajóban ? :S

Oldalmegjelenítési idő: 0.356 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.