Német csatahajók

Több
7 éve 5 hónapja #40265 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Szete58 írta:

vonKurz írta: ...érdemes lenne olyan statisztikát csinálni, hogy melyik prem hajóval játszik az ember az első hónap után is, és ezzel súlyozni a vételárat.

Tirpitzet minden nap, amikor játszom, előveszem: mindig övé a nap első csatája, és ha nyer, a második is. Még a vesztes adok-kapok is élvezetesek tudnak lenni vele, nem sajnálok egyetlen tevét sem, amit Észak Úrhölgye minszki apjának érte kifizettem. Ma is jó választásnak tartom.

Erosen ki merem jelenteni - tapasztalataimhoz merten - hogy a Scharnhorst es a Tirpitz a ket legjobb hajo a jatekban, ha elkap a gepszij ezekkel mindent le lehet rendezni, maximalis fun. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, llw99, jkova62

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 5 hónapja #40280 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Mydgard írta:

Szete58 írta:

vonKurz írta: ...érdemes lenne olyan statisztikát csinálni, hogy melyik prem hajóval játszik az ember az első hónap után is, és ezzel súlyozni a vételárat.

Tirpitzet minden nap, amikor játszom, előveszem: mindig övé a nap első csatája, és ha nyer, a második is. Még a vesztes adok-kapok is élvezetesek tudnak lenni vele, nem sajnálok egyetlen tevét sem, amit Észak Úrhölgye minszki apjának érte kifizettem. Ma is jó választásnak tartom.

Erosen ki merem jelenteni - tapasztalataimhoz merten - hogy a Scharnhorst es a Tirpitz a ket legjobb hajo a jatekban, ha elkap a gepszij ezekkel mindent le lehet rendezni, maximalis fun. :)

Én az Atago rajongok táborában vagyok 1109 csata eddig amit mentem vele. Nem unom most sem szeretek vele játszani.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
7 éve 5 hónapja #40283 Írta: HardcorePunk
HardcorePunk válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Kzoli írta:

Mydgard írta:

Szete58 írta:

Én az Atago rajongok táborában vagyok 1109 csata eddig amit mentem vele. Nem unom most sem szeretek vele játszani.

Én pedig Missouri, Kutuzov, Arizona, Minotaur fun vagyok. Néha be-be csúszik az Atago is, de már közel sem megyek vele annyit, mint régen.

Több
7 éve 5 hónapja #40294 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Én eddig egy kanyit se költöttem prém csónakokra, csak a Graf Spee van B) nagynéha megyek vele, rankeden lehet többször előveszem majd.

Több
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #40295 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Sith7 írta: ok, köszi a lehetőséget ... bár nem tudom mi jó abban, ha ő összelő 200k dmg én meg 47k - t ? :P ;)

szerk.

Nem adom el az FDG - t, Nem adom el az FDG - t, Nem adom el az FDG - t, .... :pinch: :S :angry: :sick:

Nem a történet nem erről szól ilyenkor :) Segítek megérteni a hajót és azt is hol és hogyan kell vele pozíciót felvenni, hogy találj vele az ellenbe. :)

Ja azért azt vedd figyelembe a játékos képességeim azok valahol az alsó széle közepe környékén van de azért szeretek játszani. :)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7, Szete58

Több
7 éve 5 hónapja #40300 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
nálam csak jobb lehetsz :)

főleg ha az FDG - vel eredményes vagy
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.268 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.