Német csatahajók

Több
7 éve 5 hónapja #40110 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nekem Gnei volt az ami elment kategória volt elsőként az ágon, előtte a König és Bayern valahogy nem jött be, a lassúság+pontatlan ágyúikkal.

Bismarck eleinte asszem nem volt az igazi, majd fullos test, fullos kapitány és helyrejött.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #40111 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Sith7 írta: Viszont az is tény, hogy Bayern, Gneisenau, Tirpitz, Bismarck, és GK kapitányaként is hozom a „kíváló” teljesítményemet, de FDG – vel nem tudom hozni ... akkor bennem van a hiba, vagy a hajóban ? :S

Bízom benne hogy nem haragszol meg rám de véleményem szerint az előbbi a probléma. :)
Nekem is vannak olyan hajók amikkel mások jó köröket mennek de nekem sehogy sem megy... ;)
Ezt kell elfogadni és valahogy túlélni(túllépni, eladni, rozsdásodni hagyni stb) az adott hajót.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Több
7 éve 5 hónapja #40112 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nem haragszom meg, ez csak egy játék, attól, hogy Yamato - val 150k átlagot hozok csatánként, vagy csak 70k - t , nem lesz olcsóbb, sem drágább a kenyér a boltban. :)

Én is értetlenül állok a dolog előtt, mert a többivel ment, ezzel nem megy, de én is ismerek olyat, aki FDG - vel elég jó helyen volt szerverátlagban EU szinten.

Azért is ért meglepetésként a dolog, mert az előtte lévőkkel élvezetes volt a játék, ennél meg "remegek" a lövés pillanatában, hogy sebezzek is , ne csak eltaláljam ... ha eltalálom, nem pedig csak jakuzzi - t csinálok a hajó körül

Valahogy majd túlélem, mert a GK tetszik :cheer:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
7 éve 5 hónapja #40113 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Sith7 írta:

Szete58 írta: Izumóval semmi bajom, Iowával is elvagyok, FDG, amilyen tempóban evezgetek, tán a nyár közepére lesz meg... itt szerintem sokaknak pszichikailag akad be valami... mindenki - bár ismerek néhány kivételt - rohan a nagyvasakért, köll a Jamató, a Montana... stockként sír, pár csata után anyázik, aztán ha megvan a nagyvas, vért izzad - itt szintén tisztelet a kivételnek! - mire a kezére igazgatja. A tanulópénzt meg kell fizetni, nagyon más kategória a nagyhajók világa!

Értem a célzást ... :)

Játékbeli nevem nem titok, több képet is tettem már be ide a fórumra , a különböző stat oldalakon látszik az átlag alatti teljesítményem. Ez nem titok, tény.

Viszont az is tény, hogy Bayern, Gneisenau, Tirpitz, Bismarck, és GK kapitányaként is hozom a „kíváló” teljesítményemet, de FDG – vel nem tudom hozni ... akkor bennem van a hiba, vagy a hajóban ? :S

Sith, gőzöm nincs, miért vetted magadra, s hogy jön ide a játékbeli neved, teljesítményed, statoldalak... a titkok nem érdekelnek, s nem hagyom azt sem, hogy a tények megzavarják a tisztánlátásomat! :)

Summa: régebben az Iowa körül nem volt ekkora sírás, talán azért, mert a Montanát nem áhította annyira a társaság. Amikor sokan elértek az Izumóhoz, ment a sírás rendesen, aztán elült az is, csak a szörnyű emlékek maradtak meg azokban, akik sokat azért nem játszottak vele, hanem átlépték gyorsan free XP-ből. Most a FDG körül megy a rívás, lehet azért, mert sokan gyűjtik a free XP-t a Missourira, és így nem tudják csak úgy átugrani a FDG-t... Nem tudom megítélni, milyen a hajó, mert nekem nincs meg, én egyrészt az egész jelenségről, a most felélénkült anti-hype-ról beszélek, másrészt meg azoknak hiszek inkább, akiknek megvan a hajó, és tudnak is vele játszani. KZoli pl. ilyen, vele szoktam szakaszozni, és a játéka megerősít abban a véleményemben, hogy jó kezekben ez bizony jó hajó.

Ez persze messze nem vetíti előre, hogy az én kezemben is az lesz. Nagyon nem vagyunk egyformák. Grievousnak pl. a König nem jött be, míg nekem viszont nagyon. Kinek a pap, kinek a papné. Amit Puma írt, nagyon jó zárszónak, nem is ragozom tovább.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, Sith7, vonKurz

Több
7 éve 5 hónapja #40115 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
:)

ott volt a smile a mondatom végén ... ;)

100 % , hogy jó a hajó, mert mint írtam, ismerek olyat, aki eu szerver top akárhányadik sebzéssel tolta el a GK - ig .... éppen ezért nagyon is vártam ... aztán jött a hidegzuhany

Néztem nagyon sok youtube videót is, ott olyan salvókat bead, hogy sírok örömömben, de nekem még egy szaros 5-10k sebzést se ad hasonló helyzetben :P

részemről zártam a témát, ez ügyben már csak a GK megvételekor fogok jelentkezni ... az viszont nem holnap lesz :lol:

Én nem gyűjtöm a free XP-t a Missourira, nekem annyi sose lesz, megvenni meg nem fogom
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
7 éve 5 hónapja #40116 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Pedig WG-ék szeretnék a pénzedet :P B)

Oldalmegjelenítési idő: 0.264 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.