- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Bízom benne hogy nem haragszol meg rám de véleményem szerint az előbbi a probléma.Sith7 írta: Viszont az is tény, hogy Bayern, Gneisenau, Tirpitz, Bismarck, és GK kapitányaként is hozom a „kíváló” teljesítményemet, de FDG – vel nem tudom hozni ... akkor bennem van a hiba, vagy a hajóban ?
Sith7 írta:
Szete58 írta: Izumóval semmi bajom, Iowával is elvagyok, FDG, amilyen tempóban evezgetek, tán a nyár közepére lesz meg... itt szerintem sokaknak pszichikailag akad be valami... mindenki - bár ismerek néhány kivételt - rohan a nagyvasakért, köll a Jamató, a Montana... stockként sír, pár csata után anyázik, aztán ha megvan a nagyvas, vért izzad - itt szintén tisztelet a kivételnek! - mire a kezére igazgatja. A tanulópénzt meg kell fizetni, nagyon más kategória a nagyhajók világa!
Értem a célzást ...
Játékbeli nevem nem titok, több képet is tettem már be ide a fórumra , a különböző stat oldalakon látszik az átlag alatti teljesítményem. Ez nem titok, tény.
Viszont az is tény, hogy Bayern, Gneisenau, Tirpitz, Bismarck, és GK kapitányaként is hozom a „kíváló” teljesítményemet, de FDG – vel nem tudom hozni ... akkor bennem van a hiba, vagy a hajóban ?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.