Német csatahajók

Több
7 éve 5 hónapja #40119 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
inkább nem számolom össze mennyit adtam már nekik a wot - ban 29k csata alatt :S :sick:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #40121 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
ilyen se volt még

egyedül maradtam és nyertünk,szerintem 4 killem se volt még ezzel a nagy darab sz..rral
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja vcsaba1968 által.

Több
7 éve 5 hónapja #40122 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Sith7 írta: :)

Én nem gyűjtöm a free XP-t a Missourira, nekem annyi sose lesz, megvenni meg nem fogom

Puma is gondolkodott rajta, hogy érdemes-e, aztán megvette. mégiscsak jó az ilyen a háznál.
most kíváncsiságból ránéztem, 26 meccse van vele.

kinek van még meg ? érdemes lenne olyan statisztikát csinálni, hogy melyik prem hajóval játszik az ember az első hónap után is, és ezzel súlyozni a vételárat.

nekem az Atago egyértelműen megérte, ritkán veszem elő, de ha kell a pénz, akkor jó érzéssel.
a Tirpitz/Murmansk kimondottan értelmetlen vétel volt, függetlenul attól, hogy a játék elején mennyit mentem vagy nem mentem velük, ma már pazarlás lenne minden perc amit velük mennék, nem is teszem :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Több
7 éve 5 hónapja #40123 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német csatahajók

vonKurz írta: Puma is gondolkodott rajta, hogy érdemes-e, aztán megvette. mégiscsak jó az ilyen a háznál.

500k-t összeszedtem és a maradékot vettem meg ;) nem játszok vele mert most francia cirkálót ágat húzom na meg a Texas most a favorit nálam.
Majd egyszer eljön a Missuri ideje is... :)
Pár hónapja meg van pl a Flint, Moszkva is és egy csatát nem mentem velük, kedv kérdése nálam hogy mivel megyek.

Több
7 éve 5 hónapja #40126 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

PzPuma írta:

vonKurz írta: Puma is gondolkodott rajta, hogy érdemes-e, aztán megvette. mégiscsak jó az ilyen a háznál.

500k-t összeszedtem és a maradékot vettem meg ;) nem játszok vele mert most francia cirkálót ágat húzom na meg a Texas most a favorit nálam.
Majd egyszer eljön a Missuri ideje is... :)
Pár hónapja meg van pl a Flint, Moszkva is és egy csatát nem mentem velük, kedv kérdése nálam hogy mivel megyek.

utána meg az angol BB-t húzod majd, meg a franciát.
kevés időm van játszani, a DM-t majd mindennap előveszem, mármint azokon a napokon, amikor egyáltalán játszom :) ha nem DM, akkor Yamato, esetleg Shima. az összes többi Hindi/Zao/Midway/Haku/Gearing/Montana nem elég jó nekem ahhoz, hogy elővegyem őket. valószinűleg a Moskva/Henri is ki lesz húzva idővel és max az egyik "hasznosítva" a Kurfürst meg éppen csak kipróbálva. én sok hajót huzok általában, 2-3 ha leduplázódik, meg mellé 2-3 tizes, pont elég egy napra.
euró vagy free xp, részletkérdés, egy biztos, a MissourI baromi drága

Több
7 éve 5 hónapja #40129 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

vonKurz írta: ...érdemes lenne olyan statisztikát csinálni, hogy melyik prem hajóval játszik az ember az első hónap után is, és ezzel súlyozni a vételárat.

Tirpitzet minden nap, amikor játszom, előveszem: mindig övé a nap első csatája, és ha nyer, a második is. Még a vesztes adok-kapok is élvezetesek tudnak lenni vele, nem sajnálok egyetlen tevét sem, amit Észak Úrhölgye minszki apjának érte kifizettem. Ma is jó választásnak tartom.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7, vonKurz, leopardusz, llw99, Jaszon

Oldalmegjelenítési idő: 0.283 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.