Német csatahajók

Több
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #40311 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Trucker39 írta: Ne feledd, ki tört a vakáció.

Ne is mondd..
Elkezdtem a német cirkálókat, agyrém, mik mennek kis tierben. Mikor meccs végén 3an írjuk a baromnak, aki épp kimegy a bázisunkról, hogy ott az ellen dd-je, ne hagyja ott a bázist, csak elmegy, és bukunk. Pedig sikerült valami 60ezret összepuffogtatni a kis 4es német ca-val, de a kretén miatt buktuk a simán nyerhető meccset. Rá is nyomtam mérgemben a napi összes reportom, pedig nem szoktam reportolgatni :sick:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja chapo990 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 5 hónapja #40317 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ebben a játékban mindig úgy kell játszani, hogy teljesen egyedül vagy és a többiek csak lövedék fogónak vannak bent. Ez alól csak a szakasz vagy csapat a kivétel.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz, Jaszon

Több
7 éve 5 hónapja #40329 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Tegnap egyik FDG csatámban volt az ellenfélnél T10 cv, na, mondom akkor tapadás legalább 1 cirkálóra, mert ha ez kiszúr magának, akkor nekem annyi.

Kinéztem magamnak egy Des Moines - t, meg egy Roon - t, kb, együtt , egy irányba mentek, ... ez jó lesz nekem.

Ahogy észrevették, hogy közeledek elkezdtek helyet adni, majd szépen az ellenféllel szembeni másik oldalamra helyezkedtek :S ...hááát ez nem lesz így jó ... mondom : i need AA cover pls., Roon : ok, Des Moines : you are big target, bye ... megfordult és elhúzott :sick:

Nehogy már felspottoljam őt is, és akkor őt lövik ... vagy mi a tökömtől tartott ? :S
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 4 hónapja #40399 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

chapo990 írta:

Trucker39 írta: Ne feledd, ki tört a vakáció.

Ne is mondd..
Elkezdtem a német cirkálókat, agyrém, mik mennek kis tierben. Mikor meccs végén 3an írjuk a baromnak, aki épp kimegy a bázisunkról, hogy ott az ellen dd-je, ne hagyja ott a bázist, csak elmegy, és bukunk. Pedig sikerült valami 60ezret összepuffogtatni a kis 4es német ca-val, de a kretén miatt buktuk a simán nyerhető meccset. Rá is nyomtam mérgemben a napi összes reportom, pedig nem szoktam reportolgatni :sick:

Akkor - ha jól tudom - hat pocsékba ment... :whistle:

Több
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #40400 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Én is tudom, és nyilván nem vártam csodát, de van, amikor olyan mértékű a suttyóság, hogy az embernek elborul az agya.

ps: mivel meg amúgy nem szoktam senkit jelentgetni, totál érdektelen, hogy pocsékba, vagy akárhova máshova ment-e
Utolsó szerkesztés: 7 éve 4 hónapja chapo990 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 4 hónapja #40436 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Hát fatyom

miért nem kapok két félzombit a csapatomba hogy ne nekem kelljen foglalnom is
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.277 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.