Japán csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18102 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ez ultra gáz! A 65k-s meccs után "sikerült" egy 12k. :sick: Ezzel nem lehet egy normális átlagot kihozni. Ezzel mindien meccsen előbb utóbb be kell menni brusztolni 15 km-en eblülre, mert különben semmit nem talál el. Meg nem szabad megfordulni, ha egyszer elindultam valamerre. Most is hülye fejjel visszaindultam bázis védeni, de mire odaértem, már mindenkit kilőttek, és a csatába sem értem oda időben.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Andrej72 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18103 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Egy tanács nagy távolságbol csak csatahajokra löj.A cirkálok ugyis közelebb jönnek ha rád akarnak löni.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 7 hónapja #18107 Írta: kosa78
kosa78 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
A Fuso az legjobb tier 6 -os bb. Csak légy vele türelmes. Ez igaz hogy ha elindulsz vele valahova akkor nincs vissza út, de ki kell használni a lőtávot. Messzire 17-20 km-re csak a bb-kre lőj, 16 km és alatta mehetnek a církálók is. A církálók 16 km felett nem lőnek rád mert a többségének a lőtávja 15-16 km még a 7-seknek is.Hidd el nagyobb szinten is hasonló szórások lesznek, de lehet vele a modokkal javítani. Használd őket. És ami a legfontosabb sokat kell vele játszani mire kb tudod jól használni az ágyúkat (célzás). A Nagatóval már más lesz a helyet mert 406 mm ágyú ( és felette) és teljesen más célzást kell megtanulnod. Én simán nekimentem a Nagatonak 1 vs 1. Volt mikor nyertem és volt mikor nem. És volt mikor a Nagatóval mentem 1vs 1 a Fusonak és csak azért éltem túl mert a másodlagos ágyúim jobbak voltak.
Nem kell megijedni, lőtávot kihasználni 12 lövedékből 1-3 csak talál. Forgatni a hajótestet, hogy minél kevesebb látszódjon belőle. 10 km-en meg pusztító.

Több
8 éve 7 hónapja #18189 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Andrej72 írta: Ez ultra gáz! A 65k-s meccs után "sikerült" egy 12k. :sick: Ezzel nem lehet egy normális átlagot kihozni. Ezzel mindien meccsen előbb utóbb be kell menni brusztolni 15 km-en eblülre, mert különben semmit nem talál el. Meg nem szabad megfordulni, ha egyszer elindultam valamerre. Most is hülye fejjel visszaindultam bázis védeni, de mire odaértem, már mindenkit kilőttek, és a csatába sem értem oda időben.

A Fuso egy jó hajó nekem spec eddig a legeredményesebb hajóm, a taktika az vele, hogy figyelni kell arra nagyon milyen szögben áll a hajó a célra ha túl meredek akkor szinte semmit nem fogsz eltalálni!

Közel harcban is számít nála ez!
Ne lőj vele folyton sorozatokat használd ki a több torony adta lehetőséget!
A jó harc készsége 18 - 20 km között van, közelharcban ami nála 10km vagy alatta ott a nagy szórás miatt nem igazán hatékony de ott is lehet vele azért rombolni rendesen.

Több
8 éve 7 hónapja #18190 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Kzoli írta: Közel harcban is számít nála ez!
A jó harc készsége 18 - 20 km között van, közelharcban ami nála 10km vagy alatta ott a nagy szórás miatt nem igazán hatékony de ott is lehet vele azért rombolni rendesen.

minél messzebbre lő, annál nagyobb a szórás, nem?

Több
8 éve 7 hónapja #18196 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

BigaC írta:

Kzoli írta: Közel harcban is számít nála ez!

minél messzebbre lő, annál nagyobb a szórás, nem?

Ez igaz csak hogy a gyenge pontja közelről szembe jövő hajó olyan mintha mágnes tolná szét a lövedékeket. 18 km távolságon átlag 6 - 4 löveg betalál ami szinte biztos citadella, ez nálam tapasztalat, sokat játszom vele a mai napig is. Ha betud jönni kb 8 km és nem szemből jön akkor tuti kivégzi de ha ügyes és szemből jön végig nem tudsz benne nagy kárt csinálni és ha cirkáló jó eséllyel meg is torpedoz.
Ezt én is kiszoktam használni ha cirkálóval játszom.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Oldalmegjelenítési idő: 0.287 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.