Japán csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja #17908 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
RNG dolog ez, pár napja Fusouval toltam 80k sebzést.

Most amagival 3/3 bukta, először 86k, aztán 41k, majd +100k sebzéssel. A csapat iylenkor mit művel?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #17913 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Amaginak a légvédelme tényleg ennyire rossz? Ahhoz képest, hogy Coloradot dicsérik, én ahhoz hasonlót nem tapasztalok.

Több
8 éve 7 hónapja #17917 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Tierjében (szerintem)jó, már ha a tisztelt kapitány jelölgeti is a légi célokat. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #17919 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Andrej72 írta: Én ezt itt most befejeztem. :sick:

Semmiképp ne hagyd abba az ágat. A Fuso valóban más a Kongo-hoz képest, éspedig a k*rvanagy szórása miatt (de lehet hogy a Kongo volt OP e téren). Gondolom ezzel kompenzálták hogy +2 torony van rajta (+4 ágyú) ;)
Eleinte nekem sem volt jó tapasztalatom vele kapcsolatban, de mikor fullos lett és figyelembe vettem (elfogadtam) hogy mekkora a szórása, már könnyebben ment a grind vele (66k átlagsebzéssel adtam el).

Azt azért megkérdezném, hogy ugye AP-t használtál (a 6-8 km-re lévő cirkálókra gondolok)... Ha igen, a 6 találat/6k sebzés csak azt jelentheti, hogy keresztül ment rajtuk a lövedék, azaz a minimumot (1200 körül) sebezték. Bár ez nagyon ritka kell hogy legyen, egy BB-vel egy cirkálót általában egy salvoval (sortűzzel) ki lehet venni AP-val ha telibevered és az RNG is úgy adja.

Én a 7-es Nagatoval nem tudtam egy húron pendülni valamiért, azzal valahogy nem jöttek az eredmények, talán mert a tier-társ amerikai jobb nála. Az Amagi viszont kárpótolt mindenért...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Jacktor által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 7 hónapja #17920 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

PzPuma írta: Tierjében (szerintem)jó, már ha a tisztelt kapitány jelölgeti is a légi célokat. :)

sajnos Amaginak nincs légvédelme. Tirpitznek sem, amiknak már van.
de nézhetjük sorban is, a 3 nyolcas BB közül Amaginak a legrosszabb, ez nagyjából azt jelenti, hogy tier6-ra kiváló, tier7-n csináll valamit, és tier8 CV elől jobb ha nem szaladgáll egyedül...

Colorado/Nagatonal hasonló a helyzet, Nagato vadászgépe kellemes dolog, de 10 Ryujobol 10 a japit válassza, mármint ha lehet választani :)

Több
8 éve 7 hónapja #17924 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

vonKurz írta: sajnos Amaginak nincs légvédelme.

Nincs ? ám legyen, én jól elvagyok vele tierjében. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.286 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.