Japán csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18212 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ha szembe jön egy cirkáló, had jöjjön aminek jönnie kell :lol: elven megyek feléje :cheer: vagy rammoljuk egymást (esetek nagyon kicsi százalékában) vagy ha kifordul torpedózni akkor kapja az áldást s nagy eséllyel ki is szedjük egymást.
Ha meg esetleg egy kicsit balf@sz a cirkáló akkor túlélem. :P
Amennyiben azt látom hogy rám jön(8-10km) és szemből, akkor nem is lövök rá míg el nem dönti mit akar.
kb 15km körül szoktam lőtávot tartani, innen még jó eséllyel lehet találatokat elérni s vész esetén esetleg visszavonulót fújni.
10km alatt azért már brutálisan tudd sebezni, persze ha adott a helyzet.( na meg ha a WG úgy akarja B) )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18236 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Amagival sikerült egy jó kört menni. Annyira nem is nehéz ezzel már 100k-t lőni, így érzésre mondva, de a 19km-es lőtáv kellett hozzá. Motor tegnap előtt lett meg rá, így csak Izumo maradt hátra.

Csoda, hogy túléltem, 4 reapir elment, 2 vadász is (zavarásnak csak jó, nem?) DD-t valahogy sikerült eltalálnom, így resetelödött és konföderációs medál is meglett.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, DragonZ

Több
8 éve 7 hónapja #18261 Írta: kosa78
kosa78 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ja nem enhéz :evil: :evil: :evil: :evil:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58

Több
8 éve 7 hónapja #18338 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Én nem tudom mit csinálok rosszul de az Amagival épp annyira küzdök, mint a Nagatoval remélem ráérzek majd mert most igen csak nyögve nyelős a játék vele.
Persze az is igaz, hogy rendre nagyon rossz csapatokban vagyok szétszélednek és ugye ha meg teljesen egyedül vagyok akkor meg nem tudok egyszerre 4- 5 hajóval küzdeni elég hamar kivégeznek.

Majd kitalálok rá valamit, vagy nem. :cheer:

Több
8 éve 7 hónapja #18344 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Én Amagit kb Fusousan ahsnálom ,van 5 tornyom, így van hibázási lehetőségem, vagy egy szép salvot tolni, ha a random és a célzás is jó. Én elég sok sebzést tudok azzal szerezni, hogy mogamik, myoukouk, North Carolina és hasonlóknak lővök citadellát, ezzel valahogy elég szépen adja, de kapja is ezeket :S

Több
8 éve 7 hónapja #18414 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Elkezdtem jókat menni vele, beleszokok csak ne volnának ezek az átállások minden tier váltáskor. :unsure:

Oldalmegjelenítési idő: 0.330 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.