Japán csatahajók

Több
8 éve 8 hónapja #17672 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Kzoli írta:

SgtBala írta: Hát én még csak a Fuso-nál járok, az is alap. Azt hiszem gyűjtök free xp-t mert ez a 13.2 km nagyon karcsú.

Menj közel bátran az elején ez a jó taktika egyébként is harcban nekem 20 km alatt szerepel igazán jól de ott nagyon kemény.

Megpróbálom :) Bár nem szokott jó vége lenni ha "elgurul a gyógyszer" és török előre. Egyenlőre a sebesség sem előretörős, de meglátjuk.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #17674 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

SgtBala írta:

Kzoli írta:

SgtBala írta: Hát én még csak a Fuso-nál járok, az is alap. Azt hiszem gyűjtök free xp-t mert ez a 13.2 km nagyon karcsú.

Menj közel bátran az elején ez a jó taktika egyébként is harcban nekem 20 km alatt szerepel igazán jól de ott nagyon kemény.

Megpróbálom :) Bár nem szokott jó vége lenni ha "elgurul a gyógyszer" és török előre. Egyenlőre a sebesség sem előretörős, de meglátjuk.

A Fuso a saját tierjében nagyon jól bírja a kiképzést, a New Mexico ellen kell egy kicsit észnél lenni, de ha 1 v1 ben tolod ellene , te jössz ki győztesen:)

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17683 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
413-as hibakód, köszi, 3x -.-

Amagival ma 3 meccset mentem, tegnap sajna 5 meccs után se sikerült leszorozni, most elsőre meglett, de napi első meccset mentem vele, majdnem 3 perc késés a lassú betöltés miatt, majd egy Atago, Mogami, orosz CA leégetett rólam +40k hp-t... 47k sebzés megvolt 2 citadella után, de akkor se volt jó.
Utána 9k sebzéses bukta, majd a 3. meccs is bukta, de legalább jó volt:

Kevés hp-m volt, bukóra állt a meccs már, így inkább magammal vittem, Nagatora lőttem egyet, de nem talált. majdnem 50k sebzés rammal XD

Szerk:
túl sok a rendszernek 4 kép? O.o
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 7 hónapja #17895 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ez a Fuso egy félelmetesen nagy rakás fos. A Kongoval simán tolom a 46K átlag sebzést, citadellákat, süllyesztéseket, de ezzel semmit nem lehet eltalálni, még a pontosság növelővel is olyan szórása van, hogy 7 km-ről 3K-t sebzett egy Phoenix-be. Próbálom megszeretni, de borzasztó. A Kongo egy sokkal jobb hajó, hiába van két toronnyal kevesebb.

Több
8 éve 7 hónapja #17897 Írta: Andrej72

DragonZ írta:

SgtBala írta:

Kzoli írta:

A Fuso a saját tierjében nagyon jól bírja a kiképzést, a New Mexico ellen kell egy kicsit észnél lenni, de ha 1 v1 ben tolod ellene , te jössz ki győztesen:)

Én nem tudom, hogy mit csinálok rosszul, de az én kezemben a Fuso egy impotens hajó. Olyan szórása van, hogy kb. a lövedékek 15-20%-a talál, pedig a Kongoval a 30%-hot vagyok közel. Citadellát egyáltalán nem tudok vele lőni, úgyhogy kipróbálom a HE-t, mert egyszerűen nincs jobb ötletem.

Több
8 éve 7 hónapja #17907 Írta: Andrej72
Valami nem stimmel a Fusoval. Most is 7 km-ről 6 találat egy Kuma oldalába, és 6k sebzés. Utána 8 km-ről 3 találat egy Nürnberg oldalába 3K sebzés. Ez tuti nem normális. Ezt így nem vagyok hajlandó folytatni. Kettővel több toronnyal 10k-val kevesebb átlag sebzés, mint a Kongoval. Én ezt itt most befejeztem. :sick:

Oldalmegjelenítési idő: 0.262 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.