Japán csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja #18785 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

kosa78 írta: Valahogy nekem is az Amagival sokkal jobban megy mint a North C-val. Ha nagyon rossza a csata akkor kb 30-40k de, átlagosan 60-80k dem. De mostanában simán lehet vele hozni a 100k és felette lévő dem-et.
Az amcsival meg csak szenvedek.

én fordítva voltam. az a 20km se lőtáv az gyalázatos. mindenki dícsérte az Amagit, nem mondom hogy
nem volt vele sikerult meccsem, illetve mind %-ban, mind sebzésben lényegében ugyanazt csináltam mindkettővel.

de az NC-hez sokkal pozitívabban áltam hozzá, az Amagival meg kinlodtam már nagyon a végefelé, kimondottan rá kellett szánnom magam a duplázásra is...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #18787 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
az egyetlen pozitiv élményem ma az Amagival

a mecs persze buko volt
Mellékletek:

Több
8 éve 7 hónapja #18798 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
A lőtáv hiánya valóban gond, ha jól tudom, neki van a legkisebb a 3 csatahajó közül. Én nem használok spotter repcsit, nehezen tudok célozni abban a nézetben, így inkább vadászt raktam rá, azzal se megyek sokra, de hátha felfog egy vadászt, vagy valamit, és így az AA tudja lőni.

2 napja megvettem rá a fordulást segítő berendezést, meg a 2 millásokból a látótáv növelőt. Csak a torpedó észlelős skill nincs meg, de most van 2 skill pontom, ugyanakkor az 5 pontos AA-ra jobban megérné költeni, de ha 16-18 pont a max, akkor nem lenne meg a torpedó észlelés (habár ha van más, aki spotolja a torpedókat, akkor nincs gond)

Több
8 éve 7 hónapja #18815 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Én nem tudom mit csinálok rosszul az Amagival de nekem nem igazán megy vele a Nagato a kezdeti átállás után jól megy, de az Amagi valamiért nem üzemel jól. Sokat találok vele de valahogy mindig nagyon kevés sebzés, pedig a találat mindig elég magas. Ezt valahogy nem értem de valamit biztosan nem jól csinálok vele. :blink:

Több
8 éve 7 hónapja #18816 Írta: Csirkee
Csirkee válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Segítséget szeretnék kérni. A mostani küldetéscsomagban meg lehet szerezni többek között a arp haruna-t is. A küldetés ezen része megvan, tehát a 4-ből 2. A kérdésem az lenne, hogy a részküldetésért kapott "hajómat" hol tudom elérni?

Több
8 éve 7 hónapja #18821 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Válts a Yokosuka kikötőre ott van.

Oldalmegjelenítési idő: 0.246 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.