Japán csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18054 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Hiába görcsölök a Fusoval. Képtelen vagyok 30K-s meccseknél jobbat menni. Iszonyatos az ágyúk szórása, és mire olyan távba érek, ahol már találok is valamit, addigra a többiek vagy leszedték a HP nagy részét, vagy olyan túlerő van, ha a saját hajók elvesztek, hogy semmit nem tudok tenni. Teljesen tanácstalan vagyok. :S

Kezdek idegbeteg lenni! Csinálok 30k-t nyerünk, csinálok 61k-t bukta. A fasz ki van ezzel! Képtelen vagyok megszeretni ezt a hajót.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Andrej72 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18064 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
A Fuso-val türelmesnek kell lenni, a csata elején a nagy lőtávból lövöldözni,majd mikor már látszk a felállás ,akkor elindulni előre, hidd el , jó kis hajó .(0 csatám van vele, 47k átlag sebzéssel és vele tartom max sebzést is ,152k -val .

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18066 Írta: Andrej72
Lassan, lassan alakul a dolog. Ilyenkor kezdem azért érezni, hogy jobb, mint a Kongo. ;) Végre sikerült egy Omahát one shot-olni. Azt meg el kell fogadni, hogy az ágyúk szórása miatt a találati arány 15-20% között van, mikor hogy.

Több
8 éve 7 hónapja #18072 Írta: Andrej72
Azt egyébként bírom, amikor lehülyéznek, és a végén nekem lesz igazam. ;)

Legutóbb is, amikor a Fusoval mentem, az ellen elkezdte foglalni a bázisunkat két cirkálóval, és oda tartott egy New Mexico is. Valaki írta, hogy menjek foglalni. Visszaírtam neki, hogy semmi értelme, mert mire én odaérek, meg a másik hajónk, addigra az ellenség már rég elfoglalta a miénket, és még a CV-nket is kinyírja. Erre jött az "idiot". Helyette elindultunk a Kongoval, és kiszedtük mindkét cirkálót (egyet ő, egyet én), akik foglaltak. Utána már a a NM, egy Kongonak és egy Fusonak ínyenc falat volt, és közben még a hordozónk is csípkedte egy kicsit.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18097 Írta: Andrej72
Kezd lassan beérni a Fuso. ;) Ez T7 csata volt.

Több
8 éve 7 hónapja #18099 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Andrej72 írta: Kezd lassan beérni a Fuso. ;) Ez T7 csata volt.

Nem tudom hogy most milyen a Fuso,de amikor nekem volt,nagyon pontos volt.Most a 8.-nál járok mindkét ágon de eddig a Fuso volt a legjobb,legalábbis nekem.A North Carolina eladásán gondolkodom,én ezzel nem igazán tudok mit kezdeni.A Yamatot viszont szeretném kihúzni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.281 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.