Japán csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #17963 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

PzPuma írta:

vonKurz írta: sajnos Amaginak nincs légvédelme.

Nincs ? ám legyen, én jól elvagyok vele tierjében. :)

kevés a CV, és a csatahajók, pláne a jobbak :) hajlamosak 3-n egyutt mozogni, neadjisten egy cirkalo+2 csatahajo 5-6 km-n bellul... egy ilyen csapatot nem nagyon tud feltorni egy CV egyedul, muszaj varnia, de számomra a légvédelem azt jelenti, hogy magányos hajó számottevően csökkenteni tudja 30-50%-l legalább a bekapott sebzést.
erre hasonlo tieres csatahajók esetén az amerikai vonal képes egyedul...

meg a cirkálók persze, de cirkáló nem is feltétlenül azért, mert lelovi a gépeket, hanem elrontja a célzáskörüket, és vagy ledobja pontatlanul, ami nem jó neki, vagy elmegy, visszajön, de akkor meg extrém sok időt tölt a légvédelem hatósugarában...

mondhatom onnan is, hogy ha egy CV lát egy Tirpitzet, egy Amagit, és egy NC-t, mindegyik magányos, mindegyik egyformán sérult, es egyforman fenyegeto, akkor 50-50% eséllyel támadja a német/japán hajot, és 0% eséllyel az amerikait, mert utobbinak van légvédelme, a másik kettőnek meg nincs...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja vonKurz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #17970 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Pumával értek egyet... lehet, a 9-10 tier CV parancsnoki hídjáról úgy tűnik, a Tirpitznek nincs légvédelme, s az hogy most a Tirpitz húsvétra bekerült a shopba, maga után hozza, h. sok Tirpitz szeli majd a habokat... valószínű csobbantasz is sokat... de ha egy olyanra repülsz rá, amelyet már egy admirális kommandíroz, lehet, meglepődsz majd...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #17971 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
A tiripicinek ha a kapitánya a légvédelmre van húzva, meglepően jól muzsikál a légvédelme

Itt példa, amikor engem támadtak, habár nem emlékszem hanyas szintű volt a CV
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Lajler által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 7 hónapja #17972 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Most néztem, hogy a Fuso pagoda felépítménye 40 méterre emelkedett a víz fölé. Az több, mint egy 10 emeletes panelház. Jó lehetett lift nélkül azt megmászni. :-)

Több
8 éve 7 hónapja #17983 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Amgai: 1 torpedós raj jött, aztán le is vették a hp-mat. Természetesen bukta volt 70k sebzéssel, mert a tegnapi 3/3 után folytatni kell -.- (most a motorra gyűjtök, azután jöhet Izumo)

Több
8 éve 7 hónapja #17990 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Na, 5 csata és 2 nap kellett hozzá

Sajna a végén MEGINT torpedók miatt sülyledtem, előtte javítottam egy tűzet, így nem tudtam mit tenni Mogami+Tirpitz torpedóival (azt hittem ,hgoy tirpitz hatótávján kívül vagyok, de lehet a szög alapján, hogy Mogami talált el).
Természetesen csapattársak sehol ekkor, a Myoukout meg misseltem 8km-ről halálom előtti secekben.
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.361 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.