Japán csatahajók

Több
8 éve 3 hónapja #24583 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Csak egyszer 80-100k gondn élkül megvan, máskor meg ha 30k-m van az már szerencsének mondható.

Amagit az arpeggio miatt elővettem, 2 napja 2 pocsék kör után (30-50k), mentem eg 80-100k-s kört, ahogy tegnap is volt 100k, meg most is 4 killel 112k, sajna krakent egy mahan misselésen buktam (990hp-n volt)

Na, valami összejött

Ciklonban felspotol az ellen kagerouja, majd látom a torpedókat, fordulok, de így is elkap, majd a 8km-re levő Iowa 2 citadellát lő belém.... -26k credit ennek okán (ful hp-n voltam majdnem a torpedók becsapódásakor)

Másik Izumo meg elvolt

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #24593 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Grievous írta: Izumo kezd kiakasztani már vagy egy hete, pontosabban a randomja. Komolyan, alig van mostanában olyan meccsem, hogy 60-80k-t tudjak minimum sebezni, ami t9-es hajóval minimum kéne.
A creditbukta ilt xp veszteség zavar, mert xp kellene Yamatohoz, credit meg kellene a C testhez.

Nyugi az Izumo a legszarabb hajó az ágon, Yamato klasszisokkal jobb lesz ;) Izumot csak túlélni kell, de azt sajnos sokáig.

Több
8 éve 3 hónapja #24597 Írta: Grievous
Hát, Kawachi és Myogit azért nem nevezném sokkal jobbnak, max az xp mennyiség miatt jobbak, maik kellenek a kövi hajóhoz XD

Amúgy az Izumo mérete, lassú fordulása (hogy visszaérjen a szélső helyzetből) nem zavarna, ha a random nem miselltetne mostanság, vagy a hajók gyorsabban vagy lassabban mennek, mint ami normális lenne (ok, gyorsabban az kicsit (erősen) túlzás, mert nem tudnak, de a lényeg az benne van). Legalább a 25seces töltés jó dolog.

Nem tudom, hogy ha nem 410-es ágyúi lennének, hanem 460-asok, vagy valami kettő közti kaliber (esetleg 51-es double, kancolle...), azzal mennyire menne,

Több
8 éve 3 hónapja #24599 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Grievous írta: Hát, Kawachi és Myogit azért nem nevezném sokkal jobbnak, max az xp mennyiség miatt jobbak, maik kellenek a kövi hajóhoz XD

Amúgy az Izumo mérete, lassú fordulása (hogy visszaérjen a szélső helyzetből) nem zavarna, ha a random nem miselltetne mostanság, vagy a hajók gyorsabban vagy lassabban mennek, mint ami normális lenne (ok, gyorsabban az kicsit (erősen) túlzás, mert nem tudnak, de a lényeg az benne van). Legalább a 25seces töltés jó dolog.

Nem tudom, hogy ha nem 410-es ágyúi lennének, hanem 460-asok, vagy valami kettő közti kaliber (esetleg 51-es double, kancolle...), azzal mennyire menne,

A 3-as, 4-es hajót azért nem számoltam bele, mert akkor még kezdő voltam, nem ugyanaz a mérce. Lehet már jobban teljesítenék velük, meg igazság szerint nem is emlékszem rájuk nagyon. Én is ezen filóztam mikor húztam, hogy mi lenen ha nagyobb kalibert kapna.. Stockon meg totálisan katasztrófa a hajó...

Több
8 éve 3 hónapja #24698 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
軍艦行進曲

A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #24726 Írta: Grievous
Ez szokásos?

kb innen lőttem, vagy még inkább az orrát mutatta felém
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Grievous által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.356 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.