Japán csatahajók

Több
8 éve 2 hónapja #26494 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

DragonZ írta: Hát a Yamato eddig igazi felüdülés az Izumo után, remélem így is marad . Grievous tarts ki szerintem nagyon megéri végig kínlódni az Izumot. Ma egy Ibukiról kaptam le egy salvoból 39k hp-t, gondolom repesett, ugyanabban a csatában kaptam egy Montanától egy citet , de az én salvóm is utón volt már én adtam neki 2-t . olyan gyorsan elmenekült öröm volt nézni ;) Nem sok tapasztalatom van vele, de 2 shimakaze próbált kiszedni és hála a segítségnek ( gearing jött ) 2 torpedot nyeltem csak be, a másodlagosak 7400 hp kaptak le a megtépázott shimáról a gearing meg kivégezte . 136k damage 1 kill és a csapatban a legtöbb xp :lol:

Jó hajó,másik Yamatonak is képes dupla citadellát adni,csak kell hozzá a csapat segítsége.De a hajóval nincs baj.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #26495 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
110k xp megvan rajta, csak nem adom fel, csak sajna 50k sebzés általában nehézkes összehozni, mert a CA-k nagyja kifordul, az ágyú pontatlan, én célzok rosszul, "overpenezem",lepattanok, kifókuszolnak :silly:

Több
8 éve 2 hónapja #26498 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nem irigyellek Grievous az Izu miatt... :huh:
Én valahogy átvergődtem rajta,és ő volt az első hajó,mármint az Izumo amit eladtam... ;)

Több
8 éve 2 hónapja #26535 Írta: Grievous
Ha lenne prém accountom kicsit előrébb tartanék, de simával az xp se szárnyal annyira :D (zászlót csak az elején használtam, mikor kellettek a modulok.

Amúgy a hajó néha tud jó dolgot is mutatni, mikor sebeztem 150k-t, csak ne őt lőjék ágyúkkal torpedókkal, bombákkal, és akkor el lehet vele lenni.

Több
8 éve 2 hónapja #26537 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Már többször felmerült bennem de ma is csak rá erősít a játék elfogom adni a Yamato jó hajó nagyon de csapat nélkül szart sem ér. De viszont cs pat az mostanában nincsen és nem is játszom vele már néha rápróbálok de mindig rájövök a Moszkva ezerszer jobb ilyen csapat leosztásban.

Több
8 éve 2 hónapja #26540 Írta: Grievous
Yamatot én max a sebzős küldikhez használnám (az arp típusúakra gondolok). GOndolom arra alkalmas, valameddig.

Wtf, Yamatonak lőttem 2 citadellát, IZUMOVAL?! :blink:

Sajna a történet nem ért jó véget :S
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.315 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.