Japán csatahajók

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #24342 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
sztem tévedsz, a WG mindig a nagyobb tömegek irányába szokott elmozdulni... Az pedig itt a közepes tierek
-az a gond, h még mindig kevés a 9-10-es hajó, ezért kell a 7-8 tierből pótolni a hiányt, ennyi az egész
tier 5öt is sokat rakja estefele fel 7be, sztem 6-7-8 a legszámosabb tierek. ami nem is csoda, mert ott már sok xp kell a köv szinthez
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #24345 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

szabi62 írta: Azért az Atago simán elmenne 9-s cirkálónak, ahogy a Tirpic is elmenne 9-s csatahajónak :evil:

Atago disciplinában nem vagyok kompetens, ezért nem tudok köréje adekvát fogalmi hálót szőni... Tirpitzcel viszont süllyedtem már eleget, sőt annál is többet, ezért arról kijelenthetem már bátran: kilencesnek vékonyka volna piczinyt. Ugye a kilences megy tízesbe folyamatosan, nos, a Tirpitz azok ellen már nagyon nyögvenyelősen játszható... két salvo egy Jamatótól, és huss... ha nem is a hajó, de a HP nagyja... Amennyit t8-asként tízesbe megy, még elviselhető, akkor kísérni kell a nagyfiúkat vele, ha kiences a top tier, még alkothat is olykor, de igazán akkor van elemében, ha nyolcasként top... csak Amagit nem szabad kergetni vele. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, Gizmo, Kzoli

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #24560 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nahh, elővettem az elfeledett ágat, a csatahajókat .... a Nagato-t megszerettem, igaz még hiányzik a nagy hajótest, és ma reggel lett fehér a kapitány is :cheer: de azért adja a jó köröket

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja GaiusHun által.

Több
8 éve 3 hónapja #24563 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Izumo kezd kiakasztani már vagy egy hete, pontosabban a randomja. Komolyan, alig van mostanában olyan meccsem, hogy 60-80k-t tudjak minimum sebezni, ami t9-es hajóval minimum kéne.
A creditbukta ilt xp veszteség zavar, mert xp kellene Yamatohoz, credit meg kellene a C testhez.

Több
8 éve 3 hónapja #24576 Írta: lordtripitz2
lordtripitz2 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nyugi Grievous lesz ez még annál is rosszabb hidd el nekem. Én már 2 hónapja szenvedek vele de esküszöm hogy tier 4-sel több sebzést tudok bevinni és jobban is élvezem a játékot, mint ezzel a valamivel.Remélem majd egyszer lecserélik valami értelmes hajóra,mert ez semmire sem jó.

Több
8 éve 3 hónapja #24577 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Jó hajó de tudni kell vele játszani, ha az Izumo nem megy akkor azért lesz még csalódás a végén!

Oldalmegjelenítési idő: 0.259 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.