Japán csatahajók

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #24113 Írta: Pipi__
Pipi__ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Egy kis páncélzat elemzés a japán csatahajóknál ami aggaszt engem,de gondolom nem vagyok egyedül.A páncélzatról van szó.A VII-es Nagato ugyanaz mint a Fuso,utána majdnem hogy mindég gyengébb páncélzatról van szó ami igy fest.
Tier III---16-305
........IV---19-203
.........V---25-203
........VI---25-305
.......VII---25-305
......VIII---19-254
........IX---21-356
.........X---18-410
Tier VIII páncélzata visszaesik a Tier VI Fuso alá.Holott az ember azt várná hogy valamivel legalább jobb páncélzattal legyen felszerelve hajója.Kis javulás a IX-nél majd koztes a X-nél.Nevetséges hogy a Yamato (18) majdnem az mint a Tier III vagy IV.A gameben kb sokkal hamarabb szétlőnek ha Nagatoval mész mint a Fuso-val,mivel erősebb hajók főágyúival rak össze.Persze ha nincs Tirpitz aminek nem tudom az ágyúit és a páncélzatát,de gondolom ott van valahol ahol a Nagato ágyúi,ha nem erősebb valamivel.
A nagy kérdés..hol itt a fejlődés? Vagy tévedek?Mindenesetre az Amagi VIII NAGYON kilóg a sorból,annyi hogy mindegyiknél nővekszik az életerő max hajótestekkel.És ha nincs prémium fiókod akkor eléggé megszivtad már a T-VII Nagatonál is.
Ha ne adj Isten lesebeznek vagy rosszabbik esetben elsüllyesztenek és nincs minimum 100.000 felüli sebzésed.
Amúgy kiváncsi leszek a Bismarck.ra milyen lesz.De az sem lesz szerintem valami nagy durranás mivel ha jól láttam valahol csak Tier VIII ra tették.De ez egy másik mese a többi német csatahajóval együtt ami nem ide tartozik.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Pipi__ által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #24115 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
A számok ne tévesszenek meg, sok minden függ a lövedék beesési szögétől, a hajó helyzetétől, a lövedék sebességétől . A tat-on meg ,hogy nem sok páncél van, az egy dolog, 16-25 mm -es tat páncél miatt egy csatahajó tulajdonos sem szokott panaszkodni, hanem, hogy a csatahajók nagy részét azt leégetik .
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Pipi__

Több
8 éve 3 hónapja #24116 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nekem nincs prém fiókom, de Izumoval is tudok + creditest kört menni, csak ne süllyedj el, az a fontos.

Amagi hogy működött volna valóságban jó kérdés ilyen páncélzattal. Őt végül is szétszerelték, testvérhajóját meg hordozóvá alakították, ami Midwaynél elsüllyedt ugye....

Game-ben meg csa ne mutasd az oldaladat, az a fontos, habár az amcsi csatahajók se acélosak oldalról t8-tól, mert ők is áttértek arra a hajódizájnra mint a többi nemzet.

Több
8 éve 3 hónapja #24119 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Az utolsó 1 mp-ben süllyedtem el, különben nyertünk volna . :angry:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 3 hónapja #24120 Írta: Pipi__
Pipi__ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Valószinű igy van ahogy irjátok majd meglátom mivel még a Nagatonál tartok.De nem igazán vagyok vele megelégedve.Igaz,hatalmasat tudnak ütni 410mm ágyúi de egy Kongoval jobb meneteket tudok menni mint vele.Lehet gyorsasága-mozgékonysága miatt van ez igy.Eléggé tartok az Amagitól de majd kiderül h csalódás lesz vagy sem.Mindenesetre a páncélzata akkor sem illik be oda a többi közé.Remélem kellemesen fogok csalódni benne. :dry:

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #24122 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nem kell aggódni a mm-ek miatt. Azért egy 1913-ban hengerelt és szegecselt, ill. egy a harmincas években hengerelt és hegesztett, akár rétegelt páncél nagyon nem ugyanaz. A Tirpitz Wotan-acél páncélja pedig köszöni, jól van. :)

Az Amagi pedig nem lesz csalódás, nyugi! ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Szete58 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.269 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.