Japán csatahajók

Több
8 éve 3 hónapja #24305 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Gizmo írta:

Kzoli írta: A nagyobb páncélozottság az értelme, ezért egy nyolcas BB nehezebben lő ki egy tízes cirkálót is nem hogy egy tízes BB.

Egyáltalán annak mi értelme, hogy 8-as csatahajónak 10-es csatahajó ellen kell harcolnia?
Miért nem lehet 10-es a 10-es ellen, a 8-as a 8-as ellen?!?!

....azt vágom, hogy sok prémium accos balfasznak akkor nem lenne sikerélménye, de azt meg ki nem szarja le. Akinek inge nem veszi magára! ;)

Szóval sztem te csak a kérdést nem értetted..... :whistle:

Én értettem a kérdést, Azonban azt nem lehet kijelenti, hogy egy nyolcas hajó nem tud ki lőni egy tízest, példa én az Atagóval számtalanszor égetem porrá Yamatot, viszont a Yamatóval simán kivégzem az Atago ha hosszabb ideig rajtam marad és van időm ráfordulni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gizmo, szabi62

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #24306 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Azért az Atago simán elmenne 9-s cirkálónak, ahogy a Tirpic is elmenne 9-s csatahajónak :evil:

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #24307 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Az Atago 14km tud rendesen harcolni, tehát azért ez ennyire nem evidens, a rejtőzködést lehet kihasználni, nem könnyű feladat közel menni és úgy manőverezni, hogy nem tudjanak könnyen rám fordulni ha ez megtörténik vége is. Egy ibuki vagy zao könnyen kivégzi 18- 19 km még vissza sem tudok lőni.

szerk: Ne feljtse el senki, ez a játék nem kizárólag arról szól mekkora hajóval harcolsz.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 3 hónapja #24309 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Gizmo írta:
Egyáltalán annak mi értelme, hogy 8-as csatahajónak 10-es csatahajó ellen kell harcolnia?

nagyon megnövekedne a várakozási idő. ezt is nézi az MM.
persze azt meg lehetne csinálni, hogy hétvégeken vagy szünetekben, ha sok a játékos, jobban közelítene azonos tier-hez, de ez talán így is van, nem figyeltem meg.
de amikor van 5-6e játékos egy átlagos délelőttön, hosszú percekig kéne várni, hogy két ilyen csapat összejöjjön...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #24310 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Jó, legyen az Atago 8,5-s cirkáló B)

Aki 1v1-ben nekimegy egy magasabb szintű ugyanolyan vagy nagyobb osztályú hajónak az legtöbbször csobban :) (Néha meg kell tenni, ha ügyes az ember viszi magával az ellent is)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja szabi62 által.

Több
8 éve 3 hónapja #24340 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

BigaC írta:

Gizmo írta:

nagyon megnövekedne a várakozási idő. ezt is nézi az MM.
persze azt meg lehetne csinálni, hogy hétvégeken vagy szünetekben, ha sok a játékos, jobban közelítene azonos tier-hez, de ez talán így is van, nem figyeltem meg.
de amikor van 5-6e játékos egy átlagos délelőttön, hosszú percekig kéne várni, hogy két ilyen csapat összejöjjön...

Éretelek....,de ennek akkor sem ez kellene legyen a megoldása! ha nem szakaszban tolják a high lvl userek akkor csinálhatna az MM olyan csatákat ahol 1 vs 2/3, 2 vs 3/4 - szintet tekintve10 vs 8/9 - hajókat rak össze egy valamivel kisebb map-ra, esetleg még tovább spékelve az esetet 9-10-es DD 1 vs 3 8-9 CA/BB ! ;)

Nekem mindig az az érzésem, hogy inkább a high lvl userek seggének fényesen tartása miatt van ez....de lehet tévedek! :whistle:

Oldalmegjelenítési idő: 0.244 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.