Japán csatahajók

Több
8 éve 2 hónapja #26395 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Rég láttam ennyi sebzést egy helyen :)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz, llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #26433 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Na, Izumo kapitány megkapta az 5. sorból az AA skillt (ajándék prém account + sárkányos zászló + siam zászlók + kamin egy type camo ami +100% xp-t ad, 2 meccs alatt összejött +20k xp kapitánynak). Várjak csodát, vagy csak Yamaton? (olyanra gondolok, hogy taiho, hakuryuu fókusz esetén leszedem a gépek max felét, habár ez szép álom lenne)

Több
8 éve 2 hónapja #26436 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Az enyém a másodlagosra van gyúrva , ha egy taiho kiszemel vagy egy hakaryu akkor úgy is reszeltek, 84 es légvédelmi értékkel egy setupból ha 4-5 gépet leszedett , de ekkor is marad neki 8 torpedos rpcsije a 12 ből, szóval a másodlagosnak több értelmét találtam. nagyon durva mikor 10,6 km-nél beindulnak és szó szerit szórják a pontos találatokat, volt olyan csat , hogy direkt bementem a sűrűjébe és csak a másodlagos sebzésből jött be 30-40k ;)

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #26438 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Skillekkel szépen szedi, csak ha tudsz a torpedóknak igyekezz háttal lenni és kifordulni, ilyenkor 3-szor annyi ideig lövöd a repcsiket és 3x annyi hullik is le. Ha nem helyezkedik (védekezik) CV-vel szemben az ember, akkor a skillek nem mentik meg. De az is tökéletes, ha légvédelmes cirkáló kíséri a csatahajód, azzal is eredménytelenné tehető a CV játék. Fura de épp tegnap magyaráztam valakinek én szeretem a CV-s meccseket, mert tudom mivel lehet felnyomni bennük a pumpát. Nagyon jóízűeket röhögök, mikor az Amagimra röppen egy Essex és nem bír egy torpival se eltalálni :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 2 hónapja #26447 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Megpróbálok fordulni, csak lassan áll neki, ilt ha elkezdte nehezen jön ki belőle, ekkor szoktak a repcsik a másik irányba menni... :whistle:

Több
8 éve 2 hónapja #26493 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Hát a Yamato eddig igazi felüdülés az Izumo után, remélem így is marad . Grievous tarts ki szerintem nagyon megéri végig kínlódni az Izumot. Ma egy Ibukiról kaptam le egy salvoból 39k hp-t, gondolom repesett, ugyanabban a csatában kaptam egy Montanától egy citet , de az én salvóm is utón volt már én adtam neki 2-t . olyan gyorsan elmenekült öröm volt nézni ;) Nem sok tapasztalatom van vele, de 2 shimakaze próbált kiszedni és hála a segítségnek ( gearing jött ) 2 torpedot nyeltem csak be, a másodlagosak 7400 hp kaptak le a megtépázott shimáról a gearing meg kivégezte . 136k damage 1 kill és a csapatban a legtöbb xp :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58, llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.