Japán csatahajók

Több
8 éve 3 hónapja #25020 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Utálom a ciklont, Bensontól kaptam 2 torpedót, majd Mogamitől is kettőt, amitől elsüllyedtem (rám lőtt a végén, pont mielőtt meghalt és vége lett volna a meccsnek...)

Legalább csak minimális votl a creditveszteség és volt XP, van 40k rajta most, még 200-210k a Yamato :silly:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #25294 Írta: Grievous
Na, egy viszonylag rendes sebzés, high calibert bismarckunk kapta

A t9-es németnek valahol az elejét tlaáltam el, így lett egy citadella találat. A végén meg Nagatot citadelláztam pár hp-ról, mert miért ne akkor adja, mikor úgy is mindegy.
Mellékletek:

Több
8 éve 2 hónapja #25348 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Mikor még az is kevés, hogy csatahajóval egyedül befoglalok egy cap-et, megvédem , kiszedem a támadó 2 cirkálót, és nem jön segítség hiába kérem, ja volt egy mogami akinek a torpedoit is kerülgetnem kellett :angry:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 2 hónapja #25493 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Eszméletlen rég mentem vele de most elővettem egy kicsit de semmi nem változott ugyan olyan lendületel oszt mint eddig bármikor.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 2 hónapja #25731 Írta: Grievous
Mertem elővenni ezt a rondaságot, mert kell az xp
1. kör

Nem tudom mit kellett volna tennem, néha néztem, hogy merre szállnak a lövedékek, majd a végén maradt 2 romboló, és erősen ponthátrány bázishiány miatt. Köszi. (végén bekaptam 3 torpedót is, szemből az utolsót, 15k sebzés, ok)

2. kör

Hát, légvédelem 0, Hakuryuu nem op, mikor a mién is hasonló setuppal ment, mint ellenné (ennél a cv-nél van variáns?). Legalább lett egy kevés sebzésem, egyik Yamato beírta, hogy utálja ezt a vihart (jött a végénél), mert csak 30k sebzése volt.
Cserébe ég, mint a reichstag

Több
8 éve 2 hónapja #26013 Írta: Grievous
Mikor lemming csapatom van, velem csak egy Molotov tart, aztán a lemmingek cosdát tesznek

135 másodlagos találat?! :woohoo:
A mapon délen kezdtem, Molotovval jobbra mentünk, mindenki más balra... Ellentől egy Amagi volt az egyi kszigetnél, kapott tölem egy citadellát, egy Bismarck jött felénk, egy Atago és egy mutsuki, meg a cv pár repcsije. Molotovot sajna kiszedte a német, de én közelharcban elkaszáltam :evil: Sanja utána kaptam mutsukitól és a hordozótól is torpedókat, majd az Atago közelről torpedózott. Support minek lett volna a hordozótól.

Izumo meg szokásos, 70k sebzés, bukta, 40k sebzés (közelről torpedózott mahan és myoukoutól is kaptam) győzelem.

Oldalmegjelenítési idő: 0.405 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.