Japán csatahajók

Több
8 éve 4 hónapja #23555 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nem rossz sebzés, van, hogy alig tudok sebezni felsőbb tierekben :dry:

Juj Izumoval megyek délen, egyedül, csapattársak középen mennek. Majd elkezd felém jönni ellennek az Iowaja és Montanaja, fordullok, 1 v 2 citadellát kapok, miközben menekülőre fogom magam. Aztán valahogy kilöttem az Iowa 2. tornyát (montana csak a vége-felé kezdet lőni). Aztán kicsaptam Iowat :V
Sajna 19.7km miatt utána Montanat nem tudtam lőni, de 22k hp-val, 2 v 3 repairrel sikerült túlélnem

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ, BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23562 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
most már végre sikerült hozzá is járulni a győzelemhez, egész sokat kellett taktikázni. :)
Strait-en voltam a bázisvédésen a kisebbik csapattal, ránk zúdult a főerő.
a wyoming kezdő lehetett, mert alig lőtt, azt is mellé (bár a Kongóval egész jól lehet forgolódni, csak a tornyai forognak nagyon lassan), 37K-t lelőttem róla, és kivégezte az Isokaze, aki egyébként a végére a csata ásza is lesz.
tudom, hogy killopás van, de a köszönetem őszinte volt, mert egy Myogi is ott volt a közelben, de az is mellétrafált (ismerem az érzést), az Isokazével azt is kiszedtük. ő valamiért utánam jött, gondoltam ez egész jó szimbiózis eddig. megindultunk az ellenség bázisa felé, de azok hamarabb elkezdtek foglalni. St Lous, Svetlana, New York "rohant" a bázisunk felé, a Wyoming elesett, ekkor már ketten maradtunk több hajó (ebből CV is) ellen. pedig direkt a NY elé álltam, nekem még 3/4 HP-m volt, nem teljesen emberbaráti célzattal, hanem mert jól lőtt és szerettem volna, ha elhalálozása előtt kicsit meggyengíti a New York-ot. így is történt, a St. Louist kiszedtem, aztán a New York-al elég izgalmas közelharcot vívtam, egy citadellával előnyt szereztem és végül csobbant. ezalatt az Isokaze elintézte a maradék hajókat, ő 5 kill-el zárt. egy hordozó maradt, de mire odaértünk volna, idő lejárt, ponttal nyertünk. a hordozónak a játék végére csak 1-2-es értékű torpedóvetői maradtak, azt lelőttem. (tierjében nem rossz a Kongo légvédelme...)
a végén még megszeretem, bár a legendás Fuso-t nagyon várom :)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja BigaC által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gizmo, Kzoli

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23565 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
K.va Fuso.... :woohoo: :S

Kétféle van: az aimbotos...rohadjon meg 21 + km-ről mint a tű olyan pontos tud lenni azzal reménytelenül sok lövegével, meg van a nem aimbotos....az csemege....a NM-nak legalábbis!:) De genyó ellenfél az tuti! :whistle: Illetve közelharcban másodlagossal bontható rendesen sztem! ;)

BigaC!

De a Kongos körödhöz külön gratula!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Gizmo által.

Több
8 éve 4 hónapja #23598 Írta: Turan11
Turan11 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ez a MYOGI nekem egy rémálom igaz hogy még csak alap de borzasztó pontatlan! Fejlesztve jó lesz?

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #23599 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Turan11 írta: Ez a MYOGI nekem egy rémálom igaz hogy még csak alap de borzasztó pontatlan! Fejlesztve jó lesz?

Nem:)

Több
8 éve 4 hónapja #23600 Írta: Turan11
Turan11 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

vcsaba1968 írta:

Turan11 írta: Ez a MYOGI nekem egy rémálom igaz hogy még csak alap de borzasztó pontatlan! Fejlesztve jó lesz?

Nem:)

Köszi szépen az információ druszám! :(

Oldalmegjelenítési idő: 0.278 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.