Amerikai csatahajók

Több
8 éve 8 hónapja #17197 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

AtuqShaman írta: Azon gondolkodom, hogy a NC-ra a Target Acquisition System Mod helyett a Concealment System Mod-ot teszem fel. Így az észlelhetősége 15,7 KM helyett 14,1 Km lesz ami további festéssel levihető kb 13,7 KM-ig.
(Concealment-es kapitányi képzettséggel ez kb 11,7 Km, +festéssel 11,3 Km)

Van-e értelme ha próbálom közben tartani a 20-21 Km feletti lőtávot(23,3 Km a max)?
Összeadva a számokat nem, mert 12 Km büntetés van BB lövés esetén(ha jól tudom), így a legjobb esetben is 2 Km-rel beljebb vagyok az észlelésnél.(Concealment-es kapitányi képzettség esetén pont határon.)
Persze nem az a célom, hogy láthatatlanul lőjek, csak minél előbb, jobban eltűnni lövések között.
Rombolót ugye nem is számoltuk a képletbe, ez meg borít mindent.

Na, mire leírom, rájövök, hogy nincs értelme. :D

csatahajónál nem látom értelmét, de minden cirkálóra azt teszem, meg valszinu a CV-re is, de ott nem annyira fontos, aki keres ugyis megtaláll :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17202 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

vcsaba1968 írta: A fullos Coloradonak jo a légvédelme egyszer 33 gépet lötem le vele.

A clevland légvédelme full +AA-s kaptányi skillekkel 78. Erre jön rá az elhasználódó slot, és a second/AA pontosság növelő 4-es skill! Az 5-ös észlelés távot csökkentő skillel meg a 22,5k credites álca festéssel, a repülők észlelési távolságán kívülről lehet aprítani a repcsiket! :woohoo: :lol: Jelenleg 66 a Clevlandem AA-ja, de a 30+ lelőtt gép a hordozók körül ma meglett!:D
Amikor a második garnitúra vadász századot is ledaráltuk a hordókkal sem jöttek rá, hogy ez esélytelen ügy az ellen hordójai, és küldték a vágóhídra az újabb és újabb századokat.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Gizmo által.

Több
8 éve 8 hónapja #17205 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Gizmo írta:

vcsaba1968 írta: A fullos Coloradonak jo a légvédelme egyszer 33 gépet lötem le vele.

A clevland légvédelme full +AA-s kaptányi skillekkel 78. Erre jön rá az elhasználódó slot, és a second/AA pontosság növelő 4-es skill! Az 5-ös észlelés távot csökkentő skillel meg a 22,5k credites álca festéssel, a repülők észlelési távolságán kívülről lehet aprítani a repcsiket! :woohoo: :lol: Jelenleg 66 a Clevlandem AA-ja, de a 30+ lelőtt gép a hordozók körül ma meglett!:D
Amikor a második garnitúra vadász századot is ledaráltuk a hordókkal sem jöttek rá, hogy ez esélytelen ügy az ellen hordójai, és küldték a vágóhídra az újabb és újabb századokat.

Atlanta is olyan, nem látom mi lövi őket, de már fogynak...

Clevvel megvan mar az 5-s skill kapitannyal ? az szep...

Több
8 éve 8 hónapja #17212 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
szerény eredmény, de az első New Mexico skalpom :)
közben egy honfitársunkat is kicsit megigazítottam...

Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #17213 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
ilyenkor az a bajom, hogy oké megvédtük a bázist, de mire odaértem a foglalókhoz, hogy segítsek, vége lett a játéknak... :)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #17214 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
A Coloradoval gondold meg merre indulsz mert nagyon nem lehet vele oda -vissza bejárni a pályát.

Oldalmegjelenítési idő: 0.265 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.